Vertoont je kat ongewenst gedrag?

Hier vind je eerste hulp bij ongewenst kattengedrag!

Vertoont je kat ongewenst gedrag?

Hier vind je eerste hulp bij ongewenst kattengedrag!

Sinds 2008

dé referentie voor kattengedrag

Onze missie

is om katten gelukkiger te maken

Wetenschappelijk

onderbouwde informatie

HEY,

welkom bij Happy Cats! Ik hoop je van harte te mogen helpen.


Mijn naam is Anneleen Bru, liefhebber van gelukkige katten en kattengedragstherapeut.


Sinds 2008 help ik met vurige passie katteneigenaars met het verbeteren van ongewenst gedrag bij hun kat.


Afgestudeerd aan de Universiteit van Southampton en gewapend met meer dan een decennium aan ervaring, help ik je graag verder met het (ongewenst) gedrag van je kat!


De sleutel tot het oplossen van deze ongewenste gedragingen is de combinatie van wetenschappelijke info met jarenlang experimenteren om te ontdekken wat het beste werkt.


Op die manier maken we jouw katjes samen nóg gelukkiger!


Download gratis je e-boek 'Hoe introduceer je twee katten aan elkaar?'

Zet nooit zomaar twee katten bij elkaar maar volg het wetenschappelijk onderbouwde stappenplan zodat je katjes de beste kans maken om levenslang dikke vriendjes te worden!

Ga aan de slag!

Heb jij één van volgende vragen?

 • Wat bedoelt mijn kat met haar gedrag
 • Waarom verandert het gedrag van mijn kat?
 • Wat betekenen al die verschillende gedragingen bij mijn kat?
 • Wat is (ab-)normaal kattengedrag?
 • Is stress een probleem voor mijn kat?
 • Hoe herken ik vechten van spelen bij mijn katten onderling?
 • Adopteer ik best nog een tweede kat?
 • Hoe kan ik mijn kat afleren om op het aanrecht te klimmen?
 • Hoe kan ik mijn kitten iets afleren?
 • Waar wordt mijn kat het liefst geaaid?
 • Wat is de beste kattenbak?
 • Mijn kat vertoont ongewenst gedrag, wat doe ik nu best?
 • Waarom krabt mijn kat aan de zetel terwijl ze een krabpaal heeft?

Dan help ik je graag verder!

Boeken

De Happy Cats boeken zijn een fijne manier om een dagdagelijkse routine op te starten die een grote impact zal hebben op het geluk en welzijn van je kat, aan de hand van praktische en hapklare literatuur.

Opleidingen

Online opleidingen kan je eender wanneer en waar bekijken. Je bekijkt of beluistert de info in je lesvideo's en kan direct aan de slag gaan met handige tips, oefeningen en stappenplannen.

Webshop

Naast boeken en opleidingen, hebben we ook een leuk aanbod aan speelgoed, Happy Cats merchandise & kleding voor de actieve catfluencer in onze Happy Cats Webshop

Vraag je gratis Happy Cats Minigids aan

Dit prachtige kleine boekje bevat alle antwoorden op jouw grootste kattenvragen!

Video Aspect Ratio: 9:4

Eerste hulp bij specifiek ongewenst gedrag

Ervaar je ongewenst gedrag zoals onzindelijkheid, sproeien, agressie tussen katten, agressie naar jou toe, krabben, stress tijdens het dierenartsbezoek, enz? 

Klaar om elkaar voor eens en altijd te begrijpen?

€ 75,-
€ 49,-

Start dan met het Happy Cats boekenpakket!

Wil je graag van start gaan? Dan is het Happy Cats Boekenpakket een supergoede start!


Dit pakket bevat de Happy Cats Handleiding, dat is dé introductie tot kattengedrag en het Happy Cats Revolutieboek, waar we nog veel dieper ingaan op gedrag, training en ongewenst gedrag.


Bij dit pakket krijg je het Happy Cats Werkboek en de Minigids cadeau én het wordt in een mooie verzenddoos opgestuurd.

Happy Cats Mews

Meld je aan voor leuke kattenweetjes!

Wat zeggen mensen over Anneleen?

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Wat een drive!
Wat een drive heeft Anneleen, zo aanstekelijk om nog meer te leren, om je poezelief nog gelukkiger te maken, Ik word er zelf blij van om te zien hoe ik zoveel mogelijk kan toepassen. Bedankt dat je er bent. Ik heb al zoveel geleerd. Hopelijk in betere tijden kan ik je eens ontmoeten, Je bent echt een inspiratie, een fantastische dame.
Doreen Mestdagh, Roeselare
Ik was meteen verkocht
5 jaar geleden leerde ik Anneleen kennen toen ik opvanggezin was voor een VZW. Ik volgde onmiddellijk een 5-daagse opleiding bij haar. En ik was meteen verkocht. Niet alleen een super leerrijke opleiding maar bovendien op een vlotte, plezante manier gebracht. Toen volgden de boeken die net zoals de opleiding vlot geschreven zijn. En nadien nog de bootcamp, de bootcamp pro, zoomsessies, enz. Ja eenmaal je Anneleen leert kennen wordt ze een verslaving . Je kan altijd blijven bijleren van haar en je wil toch alleen maar je katjes nog gelukkiger maken. Kortom, een toffe, aangename persoonlijkheid die zich ook kwetsbaar durft opstellen. Een topmadam met een passie voor katten! Kathy uit Kluizen.
Kathy Roland, Kluizen
Vol passie gebracht
Door mijn eigen katten samen bezig te zien, wou ik meer leren over de gedragingen en geheimen van onze mysterieuze huistijgers. In 2013 zag ik dat Anneleen 2 lezingen kwam geven op de opendeurdag van de Zowizoo te Kontich. Deze waren zo verhelderend en vol passie gebracht dat ik haar sindsdien ben blijven volgen ahv opleidingen en boeken over kattengedrag, verrijking, training en welzijn. Ook volgde ik alle poescafé's en happy cats café's met bekende binnenlandse en buitenlandse kattenexperts, super interessante en leuke events elke keer opnieuw. Mijn katjes zijn opengebloeid tot zelfzekere knuffelkatten na het toepassen van al die nieuwe kattenkennis.
In 2020 volgde ik de Happy Cats Bootcamp en in 2021 de Happy Cats Bootcamp PRO. Deze online lesprogramma's hebben mij geïnspireerd om mijn passie en enthousiasme om te zetten in mijn droom: werken met katten en hun baasjes en zo de kattenwereld verbeteren.
In april 2022 ben ik in bijberoep gestart met mijn eigen zaak, blije katjes, als kattenoppas en preventief gedragsadvies vanuit Duffel.
Dank u wel Anneleen
Liesbeth Buys, Duffel
Een aanrader voor iedereen!
In 2017 had ik een enorm sproeiprobleem, nadat ik 2 katten aan mijn reeds grote groep katten toevoegde. Ik vond online een opleiding van 2 uur over onzindelijkheid bij katten. Die 2 uur veranderde mijn leven en dat van mijn katten voorgoed. Wetenschappelijke onderbouwde informatie op een duidelijke en aanstekelijke manier brengen.... Anneleen kan het! Die 2 uur waren zo'n eye-opener dat ik meer wou weten. Elke les, elk onderwerp is fun. En dank zij Anneleen haar duidelijke en eenvoudige tips (vaak gratis toepasbaar of voor enkele euro's) kan je een wereld van verschil maken voor je kat. Mijn katten en ik hebben een gemeenschappelijke taal nu. En dat zie je! Dankzij Anneleen kan ik met mijn hand op mijn hart zeggen.... mijn katten zijn gelukkig! Een aanrader voor iedereen!
Marleen Van der Auwera