Happy Cats voor Kattenprofessionals

Wij boosten graag je kennis, je zelfvertrouwen, je zaak én je omzet met gelukkige katten

IS JOUW MISSIE OOK OM KATTEN GELUKKIGER TE MAKEN?

Dan help ik je graag! 

Mijn naam is Anneleen Bru en sinds 2013 help ik kattenprofessionals om hun kennis over kattengedrag te vergroten, hun zaak te laten groeien en hun klanten nog beter te helpen.

Op deze website voor Kattenprofessionals vind je ons aanbod voor kattenprofessionals om jouw zaak, missie en omzet te boosten, te groeien en sterker te maken.

Bedankt voor het vertrouwen, let’s do this!


Online opleidingen voor professionals

Om kattenprofessionals te helpen om hun kennis van kattengedrag & gedragsproblemen te vergroten en hier én meer klanten mee te helpen én hun zaak mee te boosten, hebben wij een aanbod van online opleidingen. 

Je kan kiezen uit een voordeelbundel (de Happy Cats PRO) of alle opleidingen apart. 

Boeken inkopen

Raad je al jaren de Happy Cats boeken aan en wordt het tijd om ze zelf aan te bieden? Hier kan je boeken inkopen aan handelaarsprijzen (-25% tot - 50%) en verkopen in je praktijk, winkel of webshop, met gratis verzending. 

Happy Cats Partnerprogramma

Dit is een superleuk systeem, waar zowel professionals als particulieren aan kunnen deelnemen.


Je kan een commissie in geld of couponwaarde verdienen door een unieke link, verbonden aan jouw account, te delen met jouw netwerk en zo nieuwe klanten naar Happy Cats te brengen.


Als een nieuwe klant een (geselecteerd) Happy Cats artikel koopt via die link, dan ontvang jij een % van dat bedrag in je account.