Happy Cats for Kids

In Happy Cats for Kids geeft Anneleen Bru leuke en handige tips over het gedrag en de leef- en gevoelswereld van de kat en over wat je pluizigste huisgenoot nodig heeft en fijn vindt. Het zal de relatie met de katten in huis versterken en de verantwoordelijkheidszin van je kind een boost geven.

Neem een kijkje in het boek 

Happy Cats for Kids

In Happy Cats for Kids geeft Anneleen Bru leuke en handige tips over het gedrag en de leef- en gevoelswereld van de kat en over wat je pluizigste huisgenoot nodig heeft en fijn vindt. Het zal de relatie met de katten in huis versterken en de verantwoordelijkheidszin van je kind een boost geven.

Maak je katten én kids helemaal happy

Anneleen Bru is gedragstherapeut voor katten. Haar missie is om katten gelukkiger te maken. Dit doet ze door wetenschappelijk onderbouwde maar tegelijkertijd eenvoudige en gemakkelijke tips en adviezen te delen over wat katten nu écht nodig hebben om gelukkig te zijn. 

Haar eerste boek I Love Happy Cats ging inmiddels meer dan 25.000 keer over de toonbank en verscheen in 14 landen.

Naar aanleiding van vele vragen van jonge katteneigenaren besloot ze een speciale gids voor hen te schrijven.


In Happy Cats for Kids geeft ze leuke en handige tips over het gedrag en de leef- en gevoelswereld van de kat en over wat je pluizigste huisgenoot nodig heeft en fijn vindt. Het zal de relatie met de katten in huis versterken en de verantwoordelijkheidszin van je kind een boost geven.

  • Leeftijd +/-  7-8 jaar (vanaf ze zelf kunnen lezen)
  • 200 pagina’s
  • Holografische titelfolie
  • Leeslintje
  • A5 boek
  • Uitgeverij Harper Collins Holland

Neem een kijkje in het boek

€ 20,-

HAPPY CATS FOR KIDS

In I Love Happy Cats for Kids geeft Anneleen Bru leuke en handige tips over het gedrag en de leef- en gevoelswereld van de kat en over wat je pluizigste huisgenoot nodig heeft en fijn vindt. Het zal de relatie met de katten in huis versterken en de verantwoordelijkheidszin van je kind een boost geven.

Wat vinden lezers van het boek?

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Prachtig boek
Prachtig boek. Mooie foto’s. Zeer goede indeling waardoor het boek vlot te lezen is. Heel leerrijk en interessant. Alhoewel het een kinderboek is, is het ook leuk om als volwassene te lezen.
Ann Belaen
Fantastisch!
In 1 woord Fantastisch! Het boek is vandaag toegekomen en heb het in één ruk uitgelezen. Prachtig geïllustreerd, voorzien van veel tips & tricks en heel vlot lees- en begrijpbaar. Toppie!
Pascale B.
Een pracht voor het oog!
Een pracht voor het oog! Als ik dit boek als kind zou gehad hebben zou dit mijn lievelingsboek zijn. Voor kinderen maar evengoed voor volwassenen die niet graag lezen. De handleiding maar eenvoudiger.Top!
Caroline Dedeyne

Over de auteur

Anneleen Bru is gedragstherapeut voor katten (Afgestudeerd Universiteit van Southampton, UK) en specialiseert zich in het gelukkig maken van katten.

 

Anneleen startte in 2008 met haar bedrijf Felinova om eigenaars te helpen met het ongewenst gedrag van hun kat. Ze was voorzitter voor de Vereniging van Diergedragstherapeuten van 2017 tot 2021 en is certified member van de IAABC (International Association for Animal Behaviour Consultants, USA). 


Naast opleidingen voor particulieren en professionals, organiseerde ze jarenlang Poes Café, een kattencongres met internationele sprekers over kattenwelzijn en organiseerde ze het Felinova Cat Coach-diploma, een multi-disciplinaire opleiding voor kattenprofessionals.


Na 10 jaar op de baan wilde Anneleen op grotere schaal op een toegankelijke manier eigenaars helpen. Waarom? Omdat het meeste ongewenste gedrag bij katten geen echt gedragsprobleem is, maar eerder een nood die de kat heeft vanuit haar achtergrond, socialisatie of voorkeuren. Sinds 2017 richt ze zich voornamelijk op het schrijven van boeken over kattengedrag en het ontwikkelen van online opleidingen om op een laagdrempelige en praktische manier eigenaars te helpen hun kat gelukkiger te maken.

Bestel je Happy Cats for Kids boek

Je kids gaan het geweldig vinden!