Happy Cats Boeken

Begin te lezen en je zal nooit meer hetzelfde naar je katten kijken. 

7 Happy Cats

boeken uitgebracht

+30.000

fysieke boeken verkocht sinds 2017

Wetenschappelijk

onderbouwde informatie

Handleiding

Dé absolute introductie voor elke kattenliefhebber

Revolutie

Dit boek is de eerste hulp bij ongewenst gedrag bij de kat.

Werkboek

Alle oefeningen die je nodig hebt om je kat nog beter te begrijpen.

Kids

Een leuke introductie voor de jonge kattenliefhebber
€ 20,-

HAPPY CATS HANDLEIDING

Anneleen Bru van Felinova neemt je mee op een heerlijke pragmatische, maar nuchtere reis doorheen de intieme wereld van de huiskat in onze woonkamer, met al zijn natuurlijke instincten en mysterieuze gedragingen.


Dit boek biedt inzichten in gedragingen en eveneens vaak voorkomende misverstanden, en staat vol tips en tricks om van je geliefde huisdier een gelukkige kat te maken.


Dit boek werd inmiddels meer dan 30.000 keer verkocht in 14 landen.


Je zal nooit meer hetzelfde naar je kat kijken na het lezen van dit boek ;).

€ 29,99,-

HAPPY CATS REVOLUTIE

Dit boek onthult alle geheimen om het gedrag van de kat te begrijpen én te veranderen via een paar simpele maar krachtige modellen over optimalisatie, begrip van gedrag, training, management en gedragsmodificatie, en is bestemd voor de gevorderde katteneigenaar en -professional.


Anneleen verzamelt in dit boek al haar kennis als gedragstherapeut in een uniek model, de Kattenmatrix®, een 50-stappenplan dat ze ontwikkelde om het gedrag van de kat (opnieuw) in balans te brengen.


Aan de hand van de Kattenmatrix® kan elk ongewenst gedrag bij de kat aangepakt worden op een gestructureerde manier, gebaseerd op wetenschappelijke info en tien jaar ervaring.


Het boek bevat een duidelijk overzicht van de meest voorkomende gedragsproblemen bij katten en hoe deze te verhelpen.

€ 19,95,-

HAPPY CATS WERKBOEK

Dit werkboek zet de katteneigenaar nu zelf aan het werk met tal van oefeningen, observatie opdrachten, templates en checklists die Anneleen al jaren voorlegt aan haar klanten om hun katten beter te observeren, begrijpen en ze gelukkiger te maken.
€ 20,-

HAPPY CATS FOR KIDS

In I Love Happy Cats for Kids geeft Anneleen Bru leuke en handige tips over het gedrag en de leef- en gevoelswereld van de kat en over wat je pluizigste huisgenoot nodig heeft en fijn vindt. Het zal de relatie met de katten in huis versterken en de verantwoordelijkheidszin van je kind een boost geven.

Happy Cats Mews

Meld je aan voor leuke kattenweetjes!