Omgaan met ongewenst gedrag

Ongewenst gedrag kan erg stresserend zijn, zowel voor je kat als voor jou als eigenaar.

Bekijk de videosessie over omgaan met ongewenst gedrag en begrijp waarom je kat doet wat ze doet. Ontdek de 5 gouden tips om het gedrag direct te verbeteren.

Ik ben blij dat ik je mag helpen. Neem een flesje water, pen en papier en zoek jezelf een rustige plek op, hier gaan we!

Liefs, Anneleen

Bekijk de videosessie hier:

Je kan deze sessie ook bekijken via de Felinova App bij ‘Gratis Infosessie’. Download de Felinova App via Google Play Store of Apple Store. Je kan ook inloggen via je internet browser.

Klaar?

Geweldig, ik hoop dat je het interessant en inspirerend vond!

Misschien wist je bepaalde zaken al, en andere dingen zullen nieuw geweest zijn, maar hoe dan ook: ga ermee aan de slag. Als er zaken zijn waar je weerstand op voelt, zijn dat meestal de zaken die extra aandacht nodig hebben in jullie situatie. Bekijk de video eventueel nogmaals met je huisgenoten of om op te frissen. Ik wens je ontzettend veel succes!

Verder leren?

Wil je graag verder leren over kattengedrag?
Dan kan ik je zeker verder helpen!

Als gedragstherapeut voor katten, blijf ik zoeken naar de beste en meest toegankelijke manieren om kennis bij katteneigenaars te krijgen over het gedrag van hun kat.

Als je graag leest, dan zijn de Happy Cats boeken een goed idee om verder mee te gaan.

Kijk je liever naar video’s, dan is het een leuk idee om mee te doen met de Happy Cats Bootcamp, een intensief online programma.

Uiteraard is de combinatie van beiden ook een goed idee 🙂

Happy Cats Aanbod

Happy Cats Promopakket

Lees je het liefst? Dan is het Happy Cats promopakket een goede optie voor jou. Je krijgt superveel informatie over het gedrag van je kat in een mooie verzenddoos. Met de info in dit pakket kan je met een gerust hart van start gaan om je kat helemaal gelukkig te maken en ongewenst gedrag in huis aan te pakken.​ Dit promopakket bevat:

60,00 incl. BTW

 

 

Happy Cats Bootcamp

Kijk je liever video? Dan is de Happy Cats Bootcamp iets voor jou. Dit is onze superintensieve en toffe online opleiding voor katteneigenaars. Gedurende 20 dagen krijg je elke dag jouw lesvideo’s beschikbaar in onze Felinova App. Ik vertel je ALLES wat je moet weten over het gedrag van je kat. Deze opleiding werd opgenomen tijdens de live opleidingen in 2019.

49,00 incl. BTW

 

 

Happy Cats All-in + gratis Bootcamp

Wil je ineens alles?? Dan heb ik voor jou een All-In pakket: de 5 Happy Cats Boeken + de Happy Cats Bootcamp voor samen € 99 i.p.v. € 200 in een mooie kattenverzenddoos.

Dit pakket bevat:

99,00 incl. BTW

Wissen

Ontdek alle boeken 

Ga naar de Happy Cats Shop