Online trainingen

Bekijk en beluister onze
online trainingen van overal!

Onze online trainingen leren je meer over gelukkig en ongewenst gedrag bij de kat

 

Je leest het goed, je kan nu vanop eender welk apparaat op onze website onze online trainingen volgen. We willen zoveel mogelijk mensen bereiken met informatie over het gedrag van de kat. Op deze pagina vind je zowel betalende als gratis opleidingen waar je je voor kan inschrijven. Eénmaal toegang aangekocht, heb je levenslang toegang tot deze trainingen en producten. Je kan ze van eender waar beluisteren waar je toegang hebt tot het internet.

Digitale producten

Audioboek I love Happy Cats

€ 19,95 incl. btw

Het audioboek duurt in totaal een 3,5 uur en is verspreid over 6 hoofdstukken + voorwoord en nawoord. Het werd in het Vlaams ingesproken in maart 2019.

E-boek I love Happy Cats

€ 14,95 incl.btw

Dit is het e-boek van de bestseller ‘I love Happy Cats – Handleiding voor een gelukkige kat’. Na aanmelding kan het eboek bekijken via deze website op je tablet of laptop.

Online trainingen die eraan komen

Kattenwiel®

Lancering Oktober 2019

Wat heb je nu eigenlijk in huis? Aan de hand van het Kattenwiel, presenteert Anneleen Bru op een leuke manier wat er exact voor zorgt dat je kat doet wat ze doet, waarom ze het doet en waarom dat anders is dan een andere kat.

Kattenmatrix®

Lancering November 2019

De Kattenmatrix van Anneleen Bru is een uniek model van 50 gemakkelijke en duidelijke stappen om het gedrag van je kat (weer) in balans te brengen. Dit unieke model is ideaal voor zij die het gedrag van de kat tot in de puntjes willen begrijpen.

Gratis trainingen

Felinova Poes Café 2018

Op 1 & 2 december 2018 vond de 6e en laatste editie plaats van het Felinova Poes Café. Hier vind je de lezingen terug op deze geweldige twee-daagse!

Catfluencer Challenge

Hier vind je alle ondersteunende documenten, video en audio materiaal die we tijdens de Catfluencer Challenge beschikbaar maken zodat jij aan de slag kan voor gelukkige katten!

Live opleidingen

Exclusief voor deelnemers

 

Je bent door ons ingeschreven voor de online ondersteuning voor de opleidingen die je bij ons live hebt gevolgd.

Je vindt je trainingen bij ‘Courses’ onder ‘Mijn account” Mail ons snel, moest je toch geen toegang hebben, dan maken we het snel in orde!

Professionele Opleidingen

Kattenmatrix® PRO

Vets & Cats

Eigen website maken met WordPress

Liefhebbers

Kattenmatrix

Kattengedrag

De Gezonde Kat

Verrijking

Stress bij katten

Hond & Kat

Voeding voor katten

Seniorkatten

Socialisatie van kittens

Kat & Kind

Vachtverzorging