Hey

Het is zover, morgen starten je met jouw Catfluencer Challenge. Ik stuur je om de twee dagen meer dan 50 mails met toffe info over kattengedrag. Wanneer jij deelt met jouw netwerk, word je een échte CATFLUENCER. 

1. Een warme en oprechte dankjewel
Ik vind het geweldig dat je meedoet met onze challenge om de revolutie van gelukkige katten kracht bij te zetten dus wil je oprecht bedanken voor je inzet. Onze katten zijn zo’n geweldige dieren met een ongelooflijk aanpassingsvermogen en nu geven we hen een steuntje in de rug.

Want zowel online als offline kan jij je steentje pro-actief bijdragen om de mensen rond je warm en liefdevol op de hoogte te brengen van wat hun kat nodig heeft om nog gelukkiger te worden.

2. Facebook Frame op je profielfoto
Breng je netwerk op de hoogte dat je deel uitmaakt van een unieke revolutie door een Catfluencer kader op je Facebook foto aan te brengen. Daarna kan je je foto opslaan en ook gebruiken op je professionele pagina, instagram, WhatsApp, enz, wat jij graag hebt 🙂 

Hoe? Ga naar Facebook–>  Je profielfoto bewerken (via klein foto icoontje op je profielfoto) –> Kader of Frame toevoegen –> zoek naar ‘Catfluencer Challenge – Powered by I love Happy Cats’ –> Done 🙂  

3. Toegang ondersteunend materiaal
Op de Felinova website zal je doorheen de gehele challenge ondersteunend materiaal terugvinden zoals pdf’s, downloads, artikels, enz. Zo zitten ze ten eerste gebundeld en moet ik je geen zware mails doorsturen. Je hebt toegang via je login op www.felinova.be. Heb je nog geen account? Dan kan je vrijblijvend ééntje aanmaken via Mijn account (rechts bovenaan). 

Al deze info staat op de site in de vorm van een online training. Je kan toegang vinden door naar Courses te gaan onder ‘Mijn account’, via de pagina ‘Online Trainingen’, of rechtstreeks op de pagina Catfluencer Challenge. Let op: je moet wel ingelogd zijn om aan het materiaal te geraken!

4. De Challenge zelf
Je krijgt om de paar dagen een mail met een informatieve tekst van mij met eventueel ondersteunende documenten. Je leest deze info elke keer, dat duurt max 5 tot 10 minuten (afhankelijk van hoe snel je leest ;)). Je verstevigt hierbij je eigen parate kennis en dan geef je deze kennis door aan mensen rond je:

Dat kan zijn:
– je vertelt het aan je collega die naast je zit of aan je baas
– je doet een share op je Facebook wall of Instagram
– je forward naar een vriend(in) waarvan je weet dat die dat interessant zal vinden
– ‘s avonds tegen je lief of je ouders vertellen
– je date imponeren met je uitgebreide kennis over katten (ok, hier niet overdrijven…)
– als interessante topic bespreken op een etentje met vrienden
– tegen een klant met katten vertellen
– je hangt de bijhorende poster op in je wachtkamer, zaak (of je auto, of je voorruit :)) of deelt hem online
– vul zelf verder aan 😉

Als je deelt, vermeld hierbij uiteraard altijd even wie de auteur is, of vanwaar de info komt, zo kom je geloofwaardig en sterker over.

5. Alleen maar liefde!
De beste manier om iemand te informeren, sensibiliseren of overtuigen is met veel liefde en begrip. Je hebt maar 1 doel: helpen. Niet onrespectvol zijn, je mening opdringen, mensen raggen waarvan je vindt dat ze verkeerd bezig zijn of neerkijken op mensen die nog niet overtuigd zijn. Mensen zijn vrij om hun eigen beslissingen te maken. Ga je mening of kennis dus niet opdringen, maar informeer zij die ervoor open staan. Gebruik volgende voorbeelden om inspiratie uit te halen:

>> “Ik zie dat het eten van je kat naast het drinken staat. We weten uit wetenschappelijke info en ervaring dat katten dan minder geneigd zijn om te drinken omdat dat onnatuurlijk is. Ze drinken liever ver weg van de eetpot op een 20-tal cm van de muur uit een kom met een groot oppervlakte. Misschien is het een leuk idee om dat eens te proberen?”

>> “Ik las in de mail van Felinova dat katten grote fan zijn van zaken met randen zoals open kartonnen dozen, vilten mandjes, open bakjes. Het zou hen comfort brengen omdat ze hun achterste ergens tegen kunnen houden waardoor ze zeker zijn dat ze niet belaagd worden langs daar. Willen we dat eens proberen met jouw Baloe, aangezien die vaak schrikt van bezoek en geluiden enz?”

Zie je wat hier gebeurt? Je brengt iets respectvol naar voor zonder je gesprekspartner iets op te dringen en tegelijk de mogelijkheid te bieden om iets wel of niet te proberen. Ga dus niet met je vingertje schudden maar zie het als helpen. Help zo veel mogelijk mensen en katten maar als men niet wil luisteren, dan heb je het tenminste geprobeerd. En niets is verloren, deze zelfde mensen kunnen in de toekomst zich nog naar jou wenden met andere kattenvragen waar je hen mee kan helpen.

6. Verschillen in de mailtjes?
Boven de headerfoto zie je de Catfluencer Challenge nummer staan. Staat hier geen datum bij? Dan is dit een email die reeds opgemaakt werd en die je ontvangt omdat je jezelf hebt ingeschreven voor de Challenge.

Staat er wel een datum bij? Dan is die mail vers van de pers! Het kan dus zijn dat je beiden door elkaar krijgt 🙂 Zo krijgt iedereen de kans om alle mails te ontvangen, ook de mails die opgemaakt werden lang voordat jij je ingeschreven hebt. 

7. Laat ons meevolgen 😉

Facebook: Felinova
Instagram: @anneleenbru_ilovehappycats 
Hashtags: #catfluencerchallenge #catfluencer #happycatfluencer #ilovehappycats #felinova
Community: I love Happy Cats Community

Ik kijk er SUPERhard naar uit! 

 Liefs, Anneleen