Felinova Poes Café

Dit unieke jaarlijkse poezencongres vindt plaats op zaterdag 1 december en zondag 2 december van 9u30u tot 18u!

Dit spetterende congres brengt poezenliefhebbers en professionals samen voor maar liefst een 14-tal interessante lezingen en infosessies over katten en hun gedrag en welzijn. Er zijn tal van standjes aanwezig van organisaties en bedrijven, gespecialiseerd in producten en diensten voor katten.

Kortom, dit unieke netwerkingevent voor kattenliefhebbers mag je gewoon niet missen!

Definitieve inschrijving standhouder Poes Café 2018

Hieronder kan je je definitief inschrijven als standhouder op Poes café 2018. We zijn heel blij dat je er bij zal zijn! Vul alles correct en zo volledig mogelijk in. Deze informatie wordt deels gebruikt als promomateriaal (tekstje over je diensten en producten, foto’s, …) en voor de facturatie. Gezien de grootte van het evenement vragen we je deze meteen aan ons te bezorgen.

Indien je nog geen praktische informatie hebt gekregen of je hebt nog vragen. Aarzel dan niet om me te mailen op jolien@felinova.be.

Inschrijvingsformulier standhouder Poes Café 2018

Bedrijfsgegevens

Ik schrijf me definitief in voor :

Promomateriaal

Dit is de tekst die in het programmaboekje zal worden gedrukt en die voor eventuele andere pr rond Poes Café gebruikt zal worden.
Stuur je power point (van max 4 slides) en/of filmpje (max 1 minuut) door om te projecteren tijdens het event.

Medewerkers

Praktische info

We verwachten maximum 700 bezoekers per dag. Bezoekers met een weekendticket krijgen een exclusieve experience bag met het tweede I love happy cats boek. Bij een dagticket krijgt men een goodie bag. Als standhouder kan je een goodie of sample toevoegen aan de experience bag (max 700) en indien je wenst ook aan de goodie bags (max 700). Er worden dit jaar geen flyers mee bedeeld, dat wordt gedrukt in het programmaboekje en kan je op je stand zelf ook leggen. Er kunnen dus enkel staaltjes en goodies voor de bags geleverd worden. Dit moet geleverd voor 30 september. Info hierover volgt nog.