Legacy Expo = Legacy Ophaling

PRAKTISCHE INFO OVER DE LEGACY EXPOSITIE

Op 6 December 2020 komt het nieuwe Happy Cats fotoboek uit, de Happy Cats Legacy. Ter ere van dit prachtige fotoboek was het plan om een prachtige kattenexpositie te organiseren met meer dan 40 portretten. Deze portretten zijn beschikbaar voor aankoop en de winst gaat naar het goede doel (Libassa Wildlife Sanctuary in Liberia).

Door de recente Covid19-maatregelen mag de Legacy Expositie niet doorgaan.

We vinden dit natuurlijk superjammer maar niet getreurd! De Legacy Expo wordt een Legacy ophaling. Ophalen van producten mag nog steeds alsook de verkoop van boeken, gelukkig!

Waar gaat de Legacy ophaling door?

De Legacy ophaling gaat door in ons Happy Cats magazijn op verschillende dagen vanaf vrijdag 27 november om 17u.

Het adres is Bazelstraat 250, 9150 Kruibeke, dit is een bedrijventerrein, wij zitten in Unit 59 helemaal achteraan het terrein aan de bossen.

Routebeschrijving: Je rijdt het terrein op, je herkent het door het grote gele ‘TE KOOP/TE HUUR’ bord aan de straatkant. We zullen Happy Cats pijlen hangen. Eens je op het terrein bent, rijd je 100 meter rechtdoor tot je op een soort binnenplein komt en daar moet je uiterst uiterst uiterst rechts houden, nog eens rechts van de verhoogde inrit die je direct voor je ziet. Daar kan je je parkeren en wij zitten in de derde poort op je linkerkant, rechts zie prachtige bossen. Vooral ‘s avonds kan het een beetje zoeken zijn, maar ik zal duidelijk bordjes ophangen!

Wat moet ik meebrengen naar de Legacy ophaling?
Breng je ordermail(s) mee, op papier of digitaal.
Met hoeveel personen mogen we langskomen?
Kom maximaal met twee volwassenen. Eén ticket via de website is geldig voor toegang voor 2 personen. Je kinderen tellen hiervoor niet mee en zijn natuurlijk ook welkom.
Wil je nog iets bijbestellen om op te halen?
Dat kan en mag zeker en vast! Gebruik dan de code ‘ikhebalbesteld’ zodat de verzendkosten van je bestelling worden gehaald. Zet in je nota’s je andere ordernummer zodat we je order kunnen bundelen.
Ik heb nog geen boeken besteld, mag ik ook een ticketje nemen en langskomen?
Ja, aangezien het toegelaten is om boeken te verkopen is iedereen welkom mits registratie en het volgen van de veiligheidsmaatregelen. Iedereen mag dus een ticket boeken, ook als je nog geen boek besteld had.
Wat als je je boek wil ophalen maar je kan niet op 27/28/29 november?
Geen paniek. Vanaf 30 november doen we op regelmatige tijdstippen het Happy Cats magazijn open voor wie gesigneerde boeken wil komen halen voor de feestdagen. Kijk hier binnenkort voor de openingsuren!
Had je gekozen voor ophaling in je bestelling maar wil je alsnog laten leveren?
Dat kan door hieronder een Legacy verzending bij te bestellen en in je nota’s duidelijk je ordernummer te schrijven van die bestelling.
Ik heb gekozen voor verzending, wanneer wordt mijn boek dan verzonden?
Bestellingen van de Legacy worden opgestuurd vanaf maandag 30 november.
Had je gekozen voor verzending maar wil je hem toch komen ophalen?
Dat kan! Dan boek je best je ticket op om op te halen op 27, 28 of 29 november. We compenseren je verzendkosten dan met korting op een nieuwe aankoop ter plaatse (bijv. 4 minigidsen, 12 euro korting op een Happy Cats boek, enz.)
Maar ik kwam net voor de portretten, hoe kan ik nu een portret bestellen?
Het tentoonstellen van onze 40 portretten is dus niet toegelaten maar op de ophaling zetten we enkele voorbeelden ter illustratie en kan je je portretten van de katten thuis online bestellen met gratis levering.. Hier links in de menu zie je staan ‘Kattenportretten’, daar kan je vanaf 27 november je portret naar keuze, in de maat die jij wenst bestellen.

Deze portretten worden gemaakt in stevige dibond en kan je mooi ophangen in huis. Er zijn verschillende formaten beschikbaar en alle foto’s die Anneleen Bru gemaakt heeft die in het Legacy boek, de Happy Cats minigids en de Catfluencer Challenge staan, kan je bestellen in groot formaat.

Wat zijn de Covid19 veiligheidsmaatregelen tijden de ophaling?
Wij nemen alle veiligheidsmaatregelen die we mogelijk achten:
 

  • Toegang tot de ophaling mits registratie
  • Maximum per 2 langskomen
  • Maximum 3 duo’s per kwartier in onze ruimte van +100m2 (= maximum 6 personen tegelijk)
  • Verplicht mondmasker te dragen
  • 2 meter afstand houden
  • Enkel betalen met de kaart/payconiq/QR code
  • Open poort voor voldoende ventilatie
  • Heb je nog ideeën? Vertel het ons!

 

Moet ik een mondmasker dragen tijdens de ophaling?
Ja, voor ieders veiligheid, draag je verplicht een mondmasker vanaf je uit je wagen stapt. Zonder mondmasker mag je helaas niet binnen.

TOEGANGTICKETS VOOR DE OPHALING

Eén ticket geeft toegang voor maximum 2 volwassenen + kinderen. Je dient je ticket ‘af te rekenen’ in de checkout. Je betaalt niets maar je bent officieel geregistreerd.

Duoticket dec 2020

2,95 incl. BTW

Wissen

LEGACY VERZENDING

Wil je alsnog je bestelling laten opsturen? Dat kan! De Legacy verzending bedraagt 12 euro voor België en Nederland. Het boek komt in een bedrukte Happy Cats verzenddoos met extra bescherming om het boek in goede staat bij jou te krijgen.

Legacy Verzending

2,95 incl. BTW

Wissen