I love Happy Cats Revolutie Perspagina

Op deze pagina vind je promomateriaal en persinfo over Anneleen Bru en het nieuwe I love Happy Cats Revolutieboek. Je mag alles vrij gebruiken. Heb je nog iets nodig of wil je graag een interview of afspraak maken? Contacteer me dan via anneleen@felinova.be of +32 486 17 80 98.

I love Happy Cats Revolutie

Na het succes van haar eerste bestseller, ‘I love Happy Cats – Handleiding voor een gelukkige kat’, brengt Anneleen Bru nu het langverwachte vervolg uit. In deze tweede handleiding gaat ze tot op het bot om gedragsproblemen en ongewenst gedrag bij katten volledig uit de doeken te doen.

Dit boek onthult alle geheimen om het gedrag van de kat te begrijpen én te veranderen via training, management en gedragswijziging, en is bestemd voor de gevorderde katteneigenaar en -professional.

Over het boek

Titel: I love Happy Cats Revolutie
Auteur: Anneleen Bru
ISBN: 9789082772241

Taal: Nederlands
Release: 20 november 2019
Pagina’s: 416
Cover: leather look, gouden titeldruk, illustratie met negatieve preeg op cover
Eigenschappen: gouden kapitaalbandje, gouden leeslint
Adviesprijs: 29,99 euro
Verkrijgbaar bij: Standaard Boekhandel
Recensie-exemplaar aanvragen via: anneleen@felinova.be

Over de auteur Anneleen Bru

Anneleen Bru is gedragstherapeut voor katten en strijdt sinds 2008 voor gelukkige katten. Haar missie is eigenaars nieuwe inzichten te geven en vooral te inspireren om kritisch na te denken over elke stap die zij nemen in het onderhoud, contact met en de begeleiding van hun katten. Ze gelooft dat het einde nabij is van de ‘grappige’ kattenfilmpjes, van de overtuiging dat je ‘met een kat toch niets kan aanvangen’ en van het gebruik van de plantenspuit. De redenen die hierachter schuilen zijn uiteraard onwetendheid en liefde voor de kat, maar die mogen geen excuus meer zijn. Die tijd is voorbij. Een goede katteneigenaar is een geïnformeerde katteneigenaar. Er is te veel informatie voorhanden en dit boek is Anneleens manier om deze informatie op een toegankelijke en fijne manier bij de katteneigenaar te brengen.

Anneleen studeerde af aan de Universiteit van Antwerpen met een Licentiaat in de Communicatiewetenschappen en haalde vervolgens een Master in Companion Animal Behaviour Counselling aan de Universiteit van Southampton (UK). Sinds de opstart van haar bedrijf Felinova blaast ze het ene project na het andere leven in zoals de Felinova Academie, het Poes Café congres, het Felinova Cat Coach® diploma met inmiddels 25 afgestudeerde coaches, de I love Happy Cats boeken, de Catfluencer® beweging, de Happy Cats Community en wie weet wat de toekomst nog brengt? Vanaf najaar 2019 wil ze zich vooral richten op haar online aanwezigheid (podcasts, social media, online trainingen) om nog meer eigenaars in hun eigen woonkamer te bereiken en de wereld rond te reizen om katteneigenaars te inspireren om anders naar hun kat te kijken. Samen met de Vereniging voor Diergedragsprofessionals, waarvan ze voorzitter is, wil ze een nieuwe weg inslaan om gedragsprofessionals die met huisdieren werken nog meer te ondersteunen, samen te brengen en te empoweren

Foto’s van Anneleen Bru (vrij te gebruiken)

Anneleen in de media

Over katten, kattengedrag en de Happy Cats boeken als onderdeel van de missie voor gelukkige katten!

Een leuke babbel of interview over katten in jouw krant of radioprogramma?

De mediamomenten met Anneleen zijn altijd een hit bij het publiek 🙂

Sinds de lancering van het eerste boek in november 2019 blijven radiomakers en journalisten verbaasd hoe populair hun stukken over katten zijn. Het kattenpubliek is op zijn minst te zeggen een dankbaar en toch vergeten publiek.

Anneleen beantwoordt vol passie vragen van luisteraars/lezers, geeft leuke cadeaupakketjes weg aan je publiek en kan uren (of 5 minuten, wat je verkiest) praten over katten, hun gedrag, hun afkomst en hun welzijn.

Contacteer Anneleen gerust vrijblijvend om af te checken of dit iets voor jouw medium is. Mediabezoeken zijn volledig vrijblijvend.

Contacteer ons

Anneleen Bru
+32 486 17 80 98
anneleen@felinova.be