De revolutie
van gelukkige
katten is er

De tweede handleiding van Anneleen Bru
komt eraan op 20 november 2019.

Zet je schrap.

I love Happy Cats Revolutie

Na het succes van haar eerste bestseller, ‘I love Happy Cats – Handleiding voor een gelukkige kat’, brengt Anneleen Bru nu het langverwachte vervolg uit. In deze tweede handleiding gaat ze tot op het bot om gedragsproblemen en ongewenst gedrag bij katten volledig uit de doeken te doen.

Dit boek onthult alle geheimen om het gedrag van de kat te begrijpen én te veranderen via training, management en gedragswijziging, en is bestemd voor de gevorderde katteneigenaar en -professional.

Hey lieve kattenliefhebber

Met het succes van het I love Happy Cats boek is het duidelijk: kattenminnend Vlaanderen wil zijn kat beter begrijpen.

De ontelbare berichten die ik kreeg van lezers die me bedankten, zijn ongelooflijk hartverwarmend. Ze vertellen dat ze nu eindelijk hun kat beter doorgronden, hun kat helemaal opengebloeid is en zelfs dat hun katten geen chronische blaasontstekingen meer krijgen door de stressreductie als gevolg van de tips in het boek. Geweldig! Maar niet verrassend.

Sinds november 2017 werden er meer dan 17.000 exemplaren verkocht, stond het boek 13 weken in de top 10 non-fictie van Standaard Boekhandel, 16 weken in de TOP 100 van best verkochte boeken in Vlaanderen op Boek.be, deed ik meer dan 45 roadshows, signeerde ik ontelbaar veel boeken, deed ik vele mediabezoekjes waarvan ‘Van Gils en gasten’ de kroon spande, en tekende ik bij een Amerikaanse uitgeverij die het boek dit najaar internationaal zal boosten.

Iedereen had plots aandacht voor de kat, een onderbelicht onderwerp met gigantisch veel potentieel én werk. Het boek had ook een impact op het aanbod van kattenboeken en kattencovers die plots overal aangeboden werden. Fantastisch!

Het stopt hier echter niet. Deze eerste handleiding was een tipje van de sluier van wat er over kattengedrag te vertellen valt.
Ik ben nog lang niet klaar! Het volgende boek, ‘I love Happy Cats Revolutie’, bundelt alle adviezen die ik in de laatste 10 jaar heb verzameld om katten te trainen, hun gedrag te veranderen en gedragsproblemen op een permanente en positieve manier op te lossen.

Dit boek is voor de gevorderde katteneigenaar en schijnt een héél nieuw licht op hoe we naar onze kat kijken en haar begrijpen.

Liefs, Anneleen

Over het boek

Titel: I love Happy Cats Revolutie
Auteur: Anneleen Bru
ISBN: 9789082772241

Taal: Nederlands
Release: 20 november 2019
Pagina’s: 416
Cover: leather look, gouden titeldruk, illustratie met negatieve preeg op cover
Eigenschappen: gouden kapitaalbandje, gouden leeslint
Adviesprijs: 29,99 euro

Pre-order je exemplaar

En lees het als eerste 🙂

In augustus 2019 starten we onze presales op, zo word jij eigenhandig bijdrager van onze revolutie!

Door je boek op voorhand te bestellen krijg je een leuke korting, ben je de eerste die het boek ontvangt en beteken je voor ons oneindig veel want door jouw bestelling kunnen wij onze eerste druk uitvoeren!

Een win-win voor iedereen!

Bedankt voor je vertrouwen