Opleidingen 2019

Kattenmatrix PRO 6-daagse opleiding
Woensdag 3 tem vrijdag 5 juli +
Woensdag 10 tem vrijdag 12 juli 2019

Je eigen website maken met WordPress
Dinsdag 17 & Woensdag 18 september 2019

Kattenmatrix PRO 6-daagse opleiding
Woensdag 2 tem vrijdag 4 oktober +
Woensdag 9 tem vrijdag 11 oktober 2019

Boost je passie
Woensdag 30 oktober, donderdag 31 oktober en vrijdag 1 november 2019

Succesvol een boek in eigen beheer uitbrengen
Donderdag 7 november 2019

 

Veelgestelde vragen

 

Waar gaan de opleidingen door?

De opleidingen gaan door in ons cursushuis Noase, Loodsdreef 27, 9140 Temse. Met Waze geraak je er zonder problemen. Oude navigatiesystemen durven al eens te flippen. Als je aan slagbomen staat, dan sta je aan de verkeerde kant van het Waesmeer en moet je terugrijden naar de hoofdbaan (Cauwerbrug). Sta je aan paaltjes, dan moet je 50m terug naar achter rijden, dan zie je de Noase aan je rechterkant.

Parkeren kan je gemakkelijk op onze privé parking, vlak aan de overkant van het straatje. Pas op, soms zien mensen dit niet omdat er een haag rondstaat!

Het cursushuis is moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wat is het lesgeld van deze opleidingen?

Dat is anders per opleiding 🙂 Lesgeld is excl. btw en afhankelijk van de opleiding en is inclusief lunch, cursusmateriaal enz.

Al onze opleidingen zijn betaalbaar met kmo-portefeuille, dat is een subsidiemaatregel van de Vlaamse Overheid waarbij je als zelfstandige met een btw-nummer 40% van je nettofactuurbedrag kan laten subsidiëren als dit een opleiding is die ervoor zorgt dat jij je zaak nog beter kan runnen. Alle info over kmop vind je op www.kmo-portefeuille.be.

Voor wie zijn deze opleidingen?

Deze opleidingen zijn exclusief voor zelfstandigen en ondernemers. Indien je inschrijft zonder te beschikken over een eigen zaak, kan je helaas niet deelnemen. We rekenen hiervoor op jouw begrip!

Ik wil me inschrijven!

Geweldig! Proficiat dat je zo in jezelf wil investeren en wil groeien. Bij deze zetten we alles even op een rijtje:

1. Ga naar ons registratieformulier om je inschrijving in orde te maken. Deze gegevens hebben we nodig voor onze administratie en is ook nodig voor onze administratie voor de kmo portefeuille.

2. Jouw deelname wordt (onder voorbehoud) binnen de 3 werkdagen bevestigd. Je ontvangt je factuur waarvoor je een kmop dossier kan openmaken. De btw stort je rechtstreeks naar het rekeningnummer van Felinova. Voor het netto bedrag van de factuur open je een dossier. Je moet wel eerst je bedrijf éénmalig registreren op de website van kmop.

3. Naarmate de opleiding nadert, ontvang je alle praktische informatie. Ondertussen zijn wij volop in de weer om van jouw opleiding een knaldag te maken!

4. Let’s party!

Kattenmatrix PRO

Editie juli: 3, 4, 5 & 10, 11, 12 juli 2019
Lesgeld: € 1044 excl. btw na aftrek kmop (€ 1740 voor aftrek kmop)

We duiken in het gedrag en de lichaamstaal van de kat. We leren zowel lichaamsdelen aflezen alsook gedragingen te interpreteren. Hoe communiceert ze met haar omgeving en hoe kunnen wij beter communiceren met haar. Inzichten in kattengedrag verbeteren dagelijks de relatie met je kat.

Je eigen website maken in WordPress

Datum: Din 17 en Woe 18 september 2019
Uur: 10-17u
Lesgeld: € 600 excl. btw na aftrek kmop (€ 1000 excl. btw voor aftrek kmop)

In deze superintensieve 2-daagse leer je alle tips & tricks om zelf een prachtige website te maken en hoe je hem kan onderhouden. Je leert werken met WordPress, hoe je site online te zetten, configureren, basis html, hoe je vetste plugins installeert en modaliteiten koppelt zoals een webshop, contactformulier, popup formulieren, inschrijfformulieren, videomateriaal, social media en nog veel meer. Ik maak al bijna 20 jaar mijn eigen websites, dus mijn expertise is erop gericht om jou te empoweren met alle kennis die je nodig hebt om het zelf goed te kunnen doen. Na deze 2 dagen kan je zelf aan de slag en haal je enorm veel voldoening uit het opmaken van je eigen website. Een eigen laptop is noodzakelijk om deel te nemen.

Kattenmatrix PRO

Editie oktober: 2, 3, 4 & 9, 10, 11 oktober 2019
Lesgeld: € 1044 excl. btw na aftrek kmop (€ 1740 voor aftrek kmop)

We duiken in het gedrag en de lichaamstaal van de kat. We leren zowel lichaamsdelen aflezen alsook gedragingen te interpreteren. Hoe communiceert ze met haar omgeving en hoe kunnen wij beter communiceren met haar. Inzichten in kattengedrag verbeteren dagelijks de relatie met je kat.

Boost je passie

Datum: Woe 30 okt, don 31 okt & vrij 1 nov 2019
Uur: 10-17u
Lesgeld: € 600 excl. btw na aftrek kmop (€ 1000 voor aftrek kmop)

Al héél mijn carrière vragen mensen me “Hoe doe je dat, je passie vinden en er dan ook helemaal voor gaan?”. Daar gaat deze opleiding over. Jij bent hier voor een reden, jouw passie is jouw reden voor bestaan. Je wil knallen maar er zijn zaken waar je rekening mee moet/wil houden. Hoe kan jij je passie uitbouwen en er eveneens voor betaald worden? In deze intensieve tweedaagse neem ik je mee naar de mogelijkheden.

Als je een missie hebt binnen je bedrijf, is het niet alleen handig maar vooral noodzakelijk om sterk in je schoenen te staan. Na 10 jaar als zelfstandige en al heel wat watertjes te hebben doorzwommen, kan ik je zeggen dat dit alles behalve gemakkelijk is. Maar waar een wil is, is een weg en ik ben dankbaar voor de persoonlijke groei die mijn bedrijf voor mij mogelijk heeft gemaakt. Deze ervaring deel ik graag met jou in deze levensveranderende (zo heb ik me laten vertellen) tweedaagse.

Jezelf kunnen, willen, mogen en durven zijn is belangrijk, niet alleen naar je klanten toe maar naar alle partners is het belangrijk om jezelf te kunnen zijn en op te komen voor datgene waar je in gelooft, voor staat en recht op hebt. Je privé-werk balans hangt in grote mate samen met in hoeverre jij kan opkomen voor jezelf en je noden. Dat begint bij jezelf kennen, weten wat je nodig hebt en dan de wereld daar op een respectvolle manier van op de hoogte brengen. Ik neem je tegen speed tempo mee door een verzameling principes die jouw visie op de wereld, de mens & vooral die sterke kracht in jezelf voorgoed zal veranderen. Ben jij hier klaar voor?

Succesvol je boek in eigen beheer uitbrengen

Datum: Donderdag 7 november 2019
Uur: 10-17u
Lesgeld: € 300 excl. btw na aftrek kmop (€ 500 excl. btw voor aftrek kmop)

In 2017 bracht ik mijn eerste boek uit in eigen beheer en dit boek ging meer dan 10.000 keer over de toonbank op minder dan 6 weken. Het jaar daarop verzamelde ik zoveel anecdotes, wijze lessen en vooral concrete do’s en don’t over het zelf uitbrengen van een boek dat ik zo goed als opnieuw een boek over kan schrijven. Ik deel mijn ervaring graag met jullie. We hebben het over copyrighters, ISBN nummers, fulfillment, persberichten, marketing, drukwerk, schrijftalent en nog veel meer! Superinteressant voor iedereen die eraan denkt om een boek te schrijven.

{

“No one lives long enough to learn everything they need to learn starting from scratch.

To be successful, we absolutely, positively have to find people who have already paid the price to learn the things that we need to learn to achieve our goals.”

- Brian Tracy

Contactpersoon

Anneleen Bru

Bel ons

+32 486 17 80 98

Email ons

anneleen@felinova.be