Opleidingen 2020 voor professionals

Kattenmatrix PRO 6-daagse opleiding
Woensdag 2 tem vrijdag 4 oktober +
Woensdag 9 tem vrijdag 11 oktober 2019 VOLZET

Kattenmatrix PRO 6-daagse opleiding
Don 16, Vrij 17, Don 23, Vrij 24, Don 30 en Vrij 31 januari 2020

 

Veelgestelde vragen

 

Waar gaan de opleidingen door?

De opleidingen gaan door in ons cursushuis Noase, Loodsdreef 27, 9140 Temse. Met Waze geraak je er zonder problemen. Oude navigatiesystemen durven al eens te flippen. Als je aan slagbomen staat, dan sta je aan de verkeerde kant van het Waesmeer en moet je terugrijden naar de hoofdbaan (Cauwerbrug). Sta je aan paaltjes, dan moet je 50m terug naar achter rijden, dan zie je de Noase aan je rechterkant.

Parkeren kan je gemakkelijk op onze privé parking, vlak aan de overkant van het straatje. Pas op, soms zien mensen dit niet omdat er een haag rondstaat!

Het cursushuis is moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wat is het lesgeld van deze opleidingen?

Dat is anders per opleiding 🙂 Lesgeld is excl. btw en afhankelijk van de opleiding en is inclusief lunch, cursusmateriaal enz.

Al onze opleidingen zijn betaalbaar met kmo-portefeuille, dat is een subsidiemaatregel van de Vlaamse Overheid waarbij je als zelfstandige met een btw-nummer 40% van je nettofactuurbedrag kan laten subsidiëren als dit een opleiding is die ervoor zorgt dat jij je zaak nog beter kan runnen. Alle info over kmop vind je op www.kmo-portefeuille.be.

Voor wie zijn deze opleidingen?

Deze opleidingen zijn exclusief voor zelfstandigen en ondernemers. Indien je inschrijft zonder te beschikken over een eigen zaak, kan je helaas niet deelnemen. We rekenen hiervoor op jouw begrip!

Ik wil me inschrijven!

Geweldig! Proficiat dat je zo in jezelf wil investeren en wil groeien. Bij deze zetten we alles even op een rijtje:

1. Ga naar ons registratieformulier om je inschrijving in orde te maken. Deze gegevens hebben we nodig voor onze administratie en is ook nodig voor onze administratie voor de kmo portefeuille.

2. Jouw deelname wordt (onder voorbehoud) binnen de 3 werkdagen bevestigd. Je ontvangt je factuur waarvoor je een kmop dossier kan openmaken. De btw stort je rechtstreeks naar het rekeningnummer van Felinova. Voor het netto bedrag van de factuur open je een dossier. Je moet wel eerst je bedrijf éénmalig registreren op de website van kmop.

3. Naarmate de opleiding nadert, ontvang je alle praktische informatie. Ondertussen zijn wij volop in de weer om van jouw opleiding een knaldag te maken!

4. Let’s party!

Kattenmatrix PRO 2.0

Editie Januari 2020
Don 16, Vrij 17, Don 23, Vrij 24, Don 30 en Vrij 31 januari 2020

Lesgeld: € 1740 excl. btw
(tot 13 november 2019 kan je 40% met KMOP betalen)

Deze superintensieve 6-daagse is gericht op kattenprofessionals die hun business willen boosten, aan de slag willen gaan met kattengedrag en hun business compleet katvriendelijk willen maken. Deze 6-daagse bestaat uit 2 dagen kattengedrag, 2 dagen gedragsproblemen en 2 dagen business (marketing, sales en business).

{

“No one lives long enough to learn everything they need to learn starting from scratch.

To be successful, we absolutely, positively have to find people who have already paid the price to learn the things that we need to learn to achieve our goals.”

- Brian Tracy

Contactpersoon

Anneleen Bru

Bel ons

+32 486 17 80 98

Email ons

anneleen@felinova.be