Hey lovely

Ik ben Anneleen en ik wil je graag helpen om te groeien, je missie volop uit te dragen en succesvoller te worden als zelfstandige. Toen ik meer dan 10 jaar geleden begon als gedragstherapeut voor katten, stond onze kattensector in zijn kinderschoenen. Intussen is er zo ontzettend veel veranderd en geëvolueerd. Voor mij is dat een droom die werkelijkheid wordt, zo’n prachtig netwerk van mensen die zich elke dag inzetten voor het welzijn van de kat. Ik hecht daarom ontzettend veel belang aan elkaar ondersteunen, empoweren, versterken waar het mogelijk is en vooral aan samenwerken.

Ik heb in de laatste 10 jaar héél wat ondernomen zoals het kattencongres Felinova Poes Café (2013-2018), de I love Happy Cats boeken (2017-2018), het Felinova Cat Coach diploma (2015-2019), het Noase Cursushuis (2016 – heden), de Felinova Academie (2011- heden), een online community van +1000 leden en sprak nationaal en internationaal voor duizenden mensen over katten en hun gedrag.

Intussentijd heb ik heel wat watertjes doorzwommen en sinds onze start in 2008 is Felinova alleen maar gegroeid en ik groeide mee als ondernemer. In 2018 heb ik mede door het succes van het I love Happy Cats boek het privilege gehad om tal van business opleidingen te volgen. Door deze in praktijk om te zetten, constateerde ik dat onze sector dringend nood heeft aan meer structuur, planning & coaching.

Sinds 2019 brandt het vuur in mij om andere zelfstandigen, vooral jonge ondernemende vrouwen mee te helpen in hun kattenbusiness, hun dromen, hun missie en hun passies. Ik wil mijn kennis en expertise in de kattensector als gedragstherapeut én ondernemer met je delen zodat jij sterker en beter wordt dan ooit!

Let’s do this

Liefs, Anneleen

Privé Coaching

Het kattenlandschap verandert enorm snel anno 2019. Je wil groeien maar je voelt dat je tegen zaken aanloopt, je weet niet hoe je verder moet of hoe het beter kan, op professioneel, persoonlijk, financieel of mentaal vlak.

Als vaste waarde in het kattenlandschap kan je bij Felinova terecht voor coaching op maat, specifiek gericht op de katten- en dierensector.

Jouw uitdagingen

 

 • Opstarten in de kattensector
 • Inhoudelijke kennis van kattengedrag
 • Professionele consultaties tot een goed einde brengen
 • Hoe je kennis op een effectieve manier delen met klanten & netwerk
 • Inrichting asielen & kattenhotels
 • Slim groeien, omzet vergroten en klanten aantrekken
 • Ideeën omzetten in concrete plannen
 • Assertiever en zelfzekerder in je schoenen staan als ondernemer
 • Missie, visie & kernwaarden omzetten in effectief business model
 • Marketing, sociale media & sales uitwerken voor je business
   

  Veelgestelde vragen

   

  Voor wie is deze coaching?

  Deze coaching sessies zijn voor zelfstandigen die met katten (of dieren) werken die hun zaak willen laten groeien. Dat kan zowel over de structuur van je bedrijf gaan, je aanbod (producten, diensten) alsook je eigen ontwikkeling en hoe je interageert met mensen en hoe je jezelf profileert naar (potentiële) klanten. Je kan ook een concreet project hebben zoals een bouw, onderzoek, portfolio waar je over wil brainstormen.

  Kan ik met KMO Portefeuille betalen?

  Ja, onze coachings vallen onder de opleidingspijler van de KMOP subsidie van de Vlaamse Overheid. Elke ondernemer met een BTW-nummer heeft recht op 40% subsidie op opleiding en coaching die uitgevoerd worden door een erkende opleidingsverstrekker (zoals Felinova).

  Je hebt dus enerzijds de BTW die je rechtstreeks doorstort aan Felinova, dan het netto bedrag (excl. btw) waarvoor je een dossier openmaakt op de website van KMOP. Vervolgens vraagt Sodexo jou om 60% van dat bedrag door te storten naar hen en dat kan jij naar ons doorstorten. Eens je dossier in orde is, kunnen wij gaan knallen!

  Alle info vind je op www.kmo-portefeuille.be.

  Wat zijn de tarieven voor een coaching?
  • 2u coaching in 1 sessie = € 174* (€ 290 zonder kmop)
  • 4u coaching in 1 of 2 sessies = € 324* (€ 540 zonder kmop)
  • 6u coaching in 2 of 3 sessies = €450* (€ 750 zonder kmop)

  *Na aftrek van KMO portefeuille

  Waar gaan de coachings door?

  De coachings gaan door bij ons op kantoor in Kruibeke of Temse, of op een neutrale plaats. Bij een pakket van 6u coaching kan je ook kiezen voor een sessie ter plaatse, wat interessant kan zijn als je bijvoorbeeld wil brainstormen over inrichting of coaching wenst voor een effectieve consultatie. Bij verplaatsing wordt er een km-vergoeding van € 0,45 per km gerekend van en naar Kruibeke.

  Aan wat moet ik me verwachten?

  Groeien doet soms pijn, daarom is het héél erg belangrijk dat je hier klaar voor bent. Ben je bereid om kritisch naar je zaak, je ideeën en je eigen werkwijze te kijken? Ben je akkoord dat als je bezig blijft zoals nu, dat er ook niets kan veranderen? Groeien is geweldig maar het vraagt hard werk. Het vraagt energie en motivatie om er helemaal voor te gaan en ook echt door te pushen.

  Je bent niet alleen, ik sta naast je en ik coach je zodat jij helemaal kan groeien tot wie jij bestemd bent om te worden en op die manier jouw missie voor katten kan uitvoeren. Jij gaat vervolgens na en tussen de coachings aan de slag moeten gaan met alle nieuwe inzichten.

  Ik wil graag een coaching van Anneleen, wat moet ik nu doen?

  Eerst en vooral, proficiat 🙂 Dit is een grote stap om klaar te zijn om te willen groeien, naar het volgende niveau te willen gaan met je business, je passie en jezelf. Ik leg even de stapjes uit zodat het helder en duidelijk is:

  1. Twijfel je nog? Wil je graag even overleggen? Dan boek je een telefoongesprek in via mijn kalender. Tijdens dit gesprek bespreken we je pijnpunten, wensen en uitdagingen en beslissen we om verder te gaan.

  2. Je wil graag opstarten? Dan schrijf je je in via ons registratieformulier

  3. Ik neem met jou contact op (indien dat nog niet gebeurd was) om concreet af te stemmen en in te plannen. We plannen een eerste sessie (in geval van meerdere) in van 2u en naargelang jouw traject boeken we de volgende sessies in. Sessies gaan bij ons op kantoor of op een neutrale plaats door. Bij een pakket van 6u kan je ook een sessie bij jou ter plaatse inplannen (+ km-vergoeding).

  4. Je ontvangt je factuur waarvoor je je KMOP dossier kan aanvragen. BTW stort je rechtstreeks naar ons door. Belangrijk is dat dit dossier helemaal in orde is, alvorens we van start kunnen gaan. Je vindt meer informatie op www.kmo-portefeuille.be en ik help je daar graag mee. Als je dit nog niet gedaan hebt, lijkt het allemaal moeilijk maar dat is het helemaal niet :).

  5. Tijdens de coaching bevestig je je aanwezigheid met een handtekening en na je traject ben je bereid om feedback te geven over je ervaring. Dit is vereist voor kmo-portefeuille.

  Let’s do this 🙂

  {

  “No one lives long enough to learn everything they need to learn starting from scratch.

  To be successful, we absolutely, positively have to find people who have already paid the price to learn the things that we need to learn to achieve our goals.”

  - Brian Tracy

  Contactpersoon

  Anneleen Bru

  Bel ons

  +32 486 17 80 98

  Email ons

  anneleen@felinova.be