Aanbod voor professionals

die willen groeien, beter en sterker willen worden.

Hey you

Ik ben Anneleen en ik wil je graag helpen om te groeien, je missie volop uit te dragen en succesvoller te worden als zelfstandige. Toen ik meer dan 10 jaar geleden begon als gedragstherapeut voor katten, stond onze kattensector in zijn kinderschoenen. Intussen is er zo ontzettend veel veranderd en geëvolueerd. Voor mij is dat een droom die werkelijkheid wordt, zo’n prachtig netwerk van mensen die zich elke dag inzetten voor het welzijn van de kat. Ik hecht daarom ontzettend veel belang aan elkaar ondersteunen, empoweren, versterken waar het mogelijk is en vooral aan samenwerken.

Ik heb in de laatste 10 jaar héél wat ondernomen zoals het kattencongres Felinova Poes Café (2013-2018), de I love Happy Cats boeken (2017-2018), het Felinova Cat Coach diploma (2015-2019), het Noase Cursushuis (2016 – heden), de Felinova Academie (2011- heden), een online community van +1000 leden en sprak nationaal en internationaal voor duizenden mensen over katten en hun gedrag.

Intussentijd heb ik heel wat watertjes doorzwommen en sinds onze start in 2008 is Felinova alleen maar gegroeid en ik groeide mee als ondernemer. In 2018 heb ik mede door het succes van het I love Happy Cats boek het privilege gehad om tal van business opleidingen te volgen. Door deze in praktijk om te zetten, constateerde ik dat onze sector dringend nood heeft aan meer structuur, planning & coaching.

Sinds 2019 brandt het vuur in mij om andere zelfstandigen, vooral jonge ondernemende vrouwen mee te helpen in hun kattenbusiness, hun dromen, hun missie en hun passies. Ik wil mijn kennis en expertise in de kattensector als gedragstherapeut én ondernemer met je delen zodat jij sterker en beter wordt dan ooit!

Let’s do this

Liefs, Anneleen

Opleidingen 2019

Kattenmatrix PRO 6-daagse opleiding
Woensdag 2 tem vrijdag 4 oktober +
Woensdag 9 tem vrijdag 11 oktober 2019 VOLZET

 

Veelgestelde vragen

 

Waar gaan de opleidingen door?

De opleidingen gaan door in ons cursushuis Noase, Loodsdreef 27, 9140 Temse. Met Waze geraak je er zonder problemen. Oude navigatiesystemen durven al eens te flippen. Als je aan slagbomen staat, dan sta je aan de verkeerde kant van het Waesmeer en moet je terugrijden naar de hoofdbaan (Cauwerbrug). Sta je aan paaltjes, dan moet je 50m terug naar achter rijden, dan zie je de Noase aan je rechterkant.

Parkeren kan je gemakkelijk op onze privé parking, vlak aan de overkant van het straatje. Pas op, soms zien mensen dit niet omdat er een haag rondstaat!

Het cursushuis is moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wat is het lesgeld van deze opleidingen?

Lesgeld is excl. btw en afhankelijk van de opleiding en is inclusief lunch, cursusmateriaal enz.

Al onze opleidingen zijn betaalbaar met kmo-portefeuille, dat is een subsidiemaatregel van de Vlaamse Overheid waarbij je als zelfstandige met een btw-nummer 40% van je nettofactuurbedrag kan laten subsidiëren als dit een opleiding is die ervoor zorgt dat jij je zaak nog beter kan runnen. Alle info over kmop vind je op www.kmo-portefeuille.be.

Voor wie zijn deze opleidingen?

Deze opleidingen zijn exclusief voor zelfstandigen en ondernemers. Indien je inschrijft zonder te beschikken over een eigen zaak, kan je helaas niet deelnemen. We rekenen hiervoor op jouw begrip!

Ik wil me inschrijven!

Geweldig! Proficiat dat je zo in jezelf wil investeren en wil groeien. Bij deze zetten we alles even op een rijtje:

1. Ga naar ons registratieformulier om je inschrijving in orde te maken. Deze gegevens hebben we nodig voor onze administratie en is ook nodig voor onze administratie voor de kmo portefeuille.

2. Jouw deelname wordt (onder voorbehoud) binnen de 3 werkdagen bevestigd. Je ontvangt je factuur waarvoor je een kmop dossier kan openmaken. De btw stort je rechtstreeks naar het rekeningnummer van Felinova. Voor het netto bedrag van de factuur open je een dossier. Je moet wel eerst je bedrijf éénmalig registreren op de website van kmop.

3. Naarmate de opleiding nadert, ontvang je alle praktische informatie. Ondertussen zijn wij volop in de weer om van jouw opleiding een knaldag te maken!

4. Let’s party!

Kattenmatrix PRO

Editie oktober: 2, 3, 4 & 9, 10, 11 oktober 2019
Lesgeld: € 1044 excl. btw na aftrek kmop (€ 1740 voor aftrek kmop)

Deze intensieve 6-daagse opleiding voor kattenprofessionals is een complete integratie van het model van Anneleen Bru, de Kattenmatrix in je eigen praktijk of zaak. In deze 6-daagse leer je ongewenste gedragingen en gedragsproblemen begrijpen, analyseren en kan je klanten helpen om het gedrag bij hun te veranderen. Je boost hiermee je eigen zaak en omzet én je werkt mee aan gelukkigere katten.

Word verdeler van onze boeken

Onze I love Happy Cats boeken zijn ideaal om aan te bieden aan klanten die hun kat beter willen begrijpen. De ‘I love Happy Cats Handleiding – Handleiding voor een gelukkige kat’ kwam uit op 19 november 2017 en intussen werden er meer dan 17.000 exemplaren verkocht. Het boek stond 13 weken in de top 10 non-fictie van Standaard Boekhandel en nog langer in de top 100 van best verkochte boeken op Boek.be.

Momenteel hebben we 4 boeken: de handleiding voor een gelukkige kat, het werkboek voor een gelukkige kat, de Franse handleiding en de Engelse handleiding.

 • I love Happy Cats – Handleiding voor een gelukkige kat
  ISBN 9789082772203 – Adviesprijs € 24,95
 • I love Happy Cats – Werkboek voor een gelukkige kat
  9789082772234 – Adviesprijs € 19,95
 • I love Happy Cats – Mode d’emploi pour un chat heureux
  9789082772210 – Adviesprijs € 19,95
 • I love Happy Cats – Guide for a happy cat
  9789082772227 – Adviesprijs € 19,95

 

Veelgestelde vragen

 

Hoe kan je boeken aan handelaarskorting bestellen?

Maak simpelweg een account aan op deze website en mail me dan even op anneleen@felinova.be zodat ik het kan omzetten in een verdelersaccount. Zo kan je boeken per stuk of per doos bestellen direct op de website en geniet van je onze handelaarskorting. Als je voor 20u bestelt, heb je de boeken de volgende dag in huis.

Welke korting ontvang je als handelaar?

Deze wordt zichtbaar eens je bent ingelogd als verdeler en bedraagt -42% voor de losse exemplaren en -50% als je per doos aankoopt.

Wil je graag een display ontvangen?

Onze displays presenteren 10 handboeken op een mooie manier. Een display meet 28 op 28 cm met topkaart. Een display twv € 25 aanvragen kan vanaf 10 handboeken. Vraag dit aan door een mailtje te sturen met je adres naar anneleen@felinova.be.

Kan ik deze boeken ook nog ergens anders bestellen?

Ja, je kan de boeken ook bestellen via de boekenbank en via Centraal Boekhuis.

Ik wil graag een signeersessie organiseren rond het boek.

Tof idee! Neem even contact op met mij via +32 486 17 80 98 of anneleen@felinova.be

{

“No one lives long enough to learn everything they need to learn starting from scratch.

To be successful, we absolutely, positively have to find people who have already paid the price to learn the things that we need to learn to achieve our goals.”

- Brian Tracy

Contactpersoon

Anneleen Bru

Bel ons

+32 486 17 80 98

Email ons

anneleen@felinova.be