Aanbod voor professionals

die willen groeien, beter en sterker willen worden.

Hey you

Ik ben Anneleen en ik wil je graag helpen om te groeien, je missie volop uit te dragen en succesvoller te worden als zelfstandige. Toen ik meer dan 10 jaar geleden begon als gedragstherapeut voor katten, stond onze kattensector in zijn kinderschoenen. Intussen is er zo ontzettend veel veranderd en geëvolueerd. Voor mij is dat een droom die werkelijkheid wordt, zo’n prachtig netwerk van mensen die zich elke dag inzetten voor het welzijn van de kat. Ik hecht daarom ontzettend veel belang aan elkaar ondersteunen, empoweren, versterken waar het mogelijk is en vooral aan samenwerken.

Ik heb in de laatste 10 jaar héél wat ondernomen zoals het kattencongres Felinova Poes Café (2013-2018), de I love Happy Cats boeken (2017-2018), het Felinova Cat Coach diploma (2015-2019), het Noase Cursushuis (2016 – heden), de Felinova Academie (2011- heden), een online community van +1000 leden en sprak nationaal en internationaal voor duizenden mensen over katten en hun gedrag.

Intussentijd heb ik heel wat watertjes doorzwommen en sinds onze start in 2008 is Felinova alleen maar gegroeid en ik groeide mee als ondernemer. In 2018 heb ik mede door het succes van het I love Happy Cats boek het privilege gehad om tal van business opleidingen te volgen. Door deze in praktijk om te zetten, constateerde ik dat onze sector dringend nood heeft aan meer structuur, planning & coaching.

Sinds 2019 brandt het vuur in mij om andere zelfstandigen, vooral jonge ondernemende vrouwen mee te helpen in hun kattenbusiness, hun dromen, hun missie en hun passies. Ik wil mijn kennis en expertise in de kattensector als gedragstherapeut én ondernemer met je delen zodat jij sterker en beter wordt dan ooit!

Let’s do this

Liefs, Anneleen

Privé Coaching

Het kattenlandschap verandert enorm snel anno 2019. Je wil groeien maar je voelt dat je tegen zaken aanloopt, je weet niet hoe je verder moet of hoe het beter kan, op professioneel, persoonlijk, financieel of mentaal vlak.

Als vaste waarde in het kattenlandschap kan je bij Felinova terecht voor coaching op maat, specifiek gericht op de katten- en dierensector.

Jouw uitdagingen

 

 • Opstarten in de kattensector
 • Inhoudelijke kennis van kattengedrag
 • Professionele consultaties tot een goed einde brengen
 • Hoe je kennis op een effectieve manier delen met klanten & netwerk
 • Inrichting asielen & kattenhotels
 • Slim groeien, omzet vergroten en klanten aantrekken
 • Ideeën omzetten in concrete plannen
 • Assertiever en zelfzekerder in je schoenen staan als ondernemer
 • Missie, visie & kernwaarden omzetten in effectief business model
 • Marketing, sociale media & sales uitwerken voor je business
 

Veelgestelde vragen

 

Voor wie is deze coaching?

Deze coaching sessies zijn voor zelfstandigen die met katten (of dieren) werken die hun zaak willen laten groeien. Dat kan zowel over de structuur van je bedrijf gaan, je aanbod (producten, diensten) alsook je eigen ontwikkeling en hoe je interageert met mensen en hoe je jezelf profileert naar (potentiële) klanten. Je kan ook een concreet project hebben zoals een bouw, onderzoek, portfolio waar je over wil brainstormen.

Kan ik met KMO Portefeuille betalen?

Ja, onze coachings vallen onder de opleidingspijler van de KMOP subsidie van de Vlaamse Overheid. Elke ondernemer met een BTW-nummer heeft recht op 40% subsidie op opleiding en coaching die uitgevoerd worden door een erkende opleidingsverstrekker (zoals Felinova).

Je hebt dus enerzijds de BTW die je rechtstreeks doorstort aan Felinova, dan het netto bedrag (excl. btw) waarvoor je een dossier openmaakt op de website van KMOP. Vervolgens vraagt Sodexo jou om 60% van dat bedrag door te storten naar hen en dat kan jij naar ons doorstorten. Eens je dossier in orde is, kunnen wij gaan knallen!

Alle info vind je op www.kmo-portefeuille.be.

Wat zijn de tarieven voor een coaching?
 • 2u coaching in 1 sessie = € 174* (€ 290 zonder kmop)
 • 4u coaching in 1 of 2 sessies = € 324* (€ 540 zonder kmop)
 • 6u coaching in 2 of 3 sessies = €450* (€ 750 zonder kmop)

*Na aftrek van KMO portefeuille

Waar gaan de coachings door?

De coachings gaan door bij ons op kantoor in Kruibeke of Temse, of op een neutrale plaats. Bij een pakket van 6u coaching kan je ook kiezen voor een sessie ter plaatse, wat interessant kan zijn als je bijvoorbeeld wil brainstormen over inrichting of coaching wenst voor een effectieve consultatie. Bij verplaatsing wordt er een km-vergoeding van € 0,45 per km gerekend van en naar Kruibeke.

Aan wat moet ik me verwachten?

Groeien doet soms pijn, daarom is het héél erg belangrijk dat je hier klaar voor bent. Ben je bereid om kritisch naar je zaak, je ideeën en je eigen werkwijze te kijken? Ben je akkoord dat als je bezig blijft zoals nu, dat er ook niets kan veranderen? Groeien is geweldig maar het vraagt hard werk. Het vraagt energie en motivatie om er helemaal voor te gaan en ook echt door te pushen.

Je bent niet alleen, ik sta naast je en ik coach je zodat jij helemaal kan groeien tot wie jij bestemd bent om te worden en op die manier jouw missie voor katten kan uitvoeren. Jij gaat vervolgens na en tussen de coachings aan de slag moeten gaan met alle nieuwe inzichten.

Ik wil graag een coaching van Anneleen, wat moet ik nu doen?

Eerst en vooral, proficiat 🙂 Dit is een grote stap om klaar te zijn om te willen groeien, naar het volgende niveau te willen gaan met je business, je passie en jezelf. Ik leg even de stapjes uit zodat het helder en duidelijk is:

1. Twijfel je nog? Wil je graag even overleggen? Dan boek je een telefoongesprek in via mijn kalender. Tijdens dit gesprek bespreken we je pijnpunten, wensen en uitdagingen en beslissen we om verder te gaan.

2. Je wil graag opstarten? Dan schrijf je je in via ons registratieformulier

3. Ik neem met jou contact op (indien dat nog niet gebeurd was) om concreet af te stemmen en in te plannen. We plannen een eerste sessie (in geval van meerdere) in van 2u en naargelang jouw traject boeken we de volgende sessies in. Sessies gaan bij ons op kantoor of op een neutrale plaats door. Bij een pakket van 6u kan je ook een sessie bij jou ter plaatse inplannen (+ km-vergoeding).

4. Je ontvangt je factuur waarvoor je je KMOP dossier kan aanvragen. BTW stort je rechtstreeks naar ons door. Belangrijk is dat dit dossier helemaal in orde is, alvorens we van start kunnen gaan. Je vindt meer informatie op www.kmo-portefeuille.be en ik help je daar graag mee. Als je dit nog niet gedaan hebt, lijkt het allemaal moeilijk maar dat is het helemaal niet :).

5. Tijdens de coaching bevestig je je aanwezigheid met een handtekening en na je traject ben je bereid om feedback te geven over je ervaring. Dit is vereist voor kmo-portefeuille.

Let’s do this 🙂

Opleidingen 2019

Kattenmatrix PRO 6-daagse opleiding
Woensdag 3 tem vrijdag 5 juli +
Woensdag 10 tem vrijdag 12 juli 2019

Je eigen website maken met WordPress
Dinsdag 17 & Woensdag 18 september 2019

Kattenmatrix PRO 6-daagse opleiding
Woensdag 2 tem vrijdag 4 oktober +
Woensdag 9 tem vrijdag 11 oktober 2019

Boost je passie
Woensdag 30 oktober, donderdag 31 oktober en vrijdag 1 november 2019

Succesvol een boek in eigen beheer uitbrengen
Donderdag 7 november 2019

 

Veelgestelde vragen

 

Waar gaan de opleidingen door?

De opleidingen gaan door in ons cursushuis Noase, Loodsdreef 27, 9140 Temse. Met Waze geraak je er zonder problemen. Oude navigatiesystemen durven al eens te flippen. Als je aan slagbomen staat, dan sta je aan de verkeerde kant van het Waesmeer en moet je terugrijden naar de hoofdbaan (Cauwerbrug). Sta je aan paaltjes, dan moet je 50m terug naar achter rijden, dan zie je de Noase aan je rechterkant.

Parkeren kan je gemakkelijk op onze privé parking, vlak aan de overkant van het straatje. Pas op, soms zien mensen dit niet omdat er een haag rondstaat!

Het cursushuis is moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wat is het lesgeld van deze opleidingen?

Lesgeld is excl. btw en afhankelijk van de opleiding en is inclusief lunch, cursusmateriaal enz.

Al onze opleidingen zijn betaalbaar met kmo-portefeuille, dat is een subsidiemaatregel van de Vlaamse Overheid waarbij je als zelfstandige met een btw-nummer 40% van je nettofactuurbedrag kan laten subsidiëren als dit een opleiding is die ervoor zorgt dat jij je zaak nog beter kan runnen. Alle info over kmop vind je op www.kmo-portefeuille.be.

Voor wie zijn deze opleidingen?

Deze opleidingen zijn exclusief voor zelfstandigen en ondernemers. Indien je inschrijft zonder te beschikken over een eigen zaak, kan je helaas niet deelnemen. We rekenen hiervoor op jouw begrip!

Ik wil me inschrijven!

Geweldig! Proficiat dat je zo in jezelf wil investeren en wil groeien. Bij deze zetten we alles even op een rijtje:

1. Ga naar ons registratieformulier om je inschrijving in orde te maken. Deze gegevens hebben we nodig voor onze administratie en is ook nodig voor onze administratie voor de kmo portefeuille.

2. Jouw deelname wordt (onder voorbehoud) binnen de 3 werkdagen bevestigd. Je ontvangt je factuur waarvoor je een kmop dossier kan openmaken. De btw stort je rechtstreeks naar het rekeningnummer van Felinova. Voor het netto bedrag van de factuur open je een dossier. Je moet wel eerst je bedrijf éénmalig registreren op de website van kmop.

3. Naarmate de opleiding nadert, ontvang je alle praktische informatie. Ondertussen zijn wij volop in de weer om van jouw opleiding een knaldag te maken!

4. Let’s party!

Kattenmatrix PRO

Editie juli: 3, 4, 5 & 10, 11, 12 juli 2019
Editie oktober: 2, 3, 4 & 9, 10, 11 oktober 2019
Lesgeld: € 1044 excl. btw na aftrek kmop (€ 1740 voor aftrek kmop)

We duiken in het gedrag en de lichaamstaal van de kat. We leren zowel lichaamsdelen aflezen alsook gedragingen te interpreteren. Hoe communiceert ze met haar omgeving en hoe kunnen wij beter communiceren met haar. Inzichten in kattengedrag verbeteren dagelijks de relatie met je kat.

Je eigen website maken in WordPress

Datum: Din 17 en Woe 18 september 2019
Uur: 10-17u
Lesgeld: € 600 excl. btw na aftrek kmop (€ 1000 excl. btw voor aftrek kmop)

In deze superintensieve 2-daagse leer je alle tips & tricks om zelf een prachtige website te maken en hoe je hem kan onderhouden. Je leert werken met WordPress, hoe je site online te zetten, configureren, basis html, hoe je vetste plugins installeert en modaliteiten koppelt zoals een webshop, contactformulier, popup formulieren, inschrijfformulieren, videomateriaal, social media en nog veel meer. Ik maak al bijna 20 jaar mijn eigen websites, dus mijn expertise is erop gericht om jou te empoweren met alle kennis die je nodig hebt om het zelf goed te kunnen doen. Na deze 2 dagen kan je zelf aan de slag en haal je enorm veel voldoening uit het opmaken van je eigen website. Een eigen laptop is noodzakelijk om deel te nemen.

Boost je passie

Datum: Woe 30 okt, don 31 okt & vrij 1 nov 2019
Uur: 10-17u
Lesgeld: € 600 excl. btw na aftrek kmop (€ 1000 voor aftrek kmop)

Al héél mijn carrière vragen mensen me “Hoe doe je dat, je passie vinden en er dan ook helemaal voor gaan?”. Daar gaat deze opleiding over. Jij bent hier voor een reden, jouw passie is jouw reden voor bestaan. Je wil knallen maar er zijn zaken waar je rekening mee moet/wil houden. Hoe kan jij je passie uitbouwen en er eveneens voor betaald worden? In deze intensieve tweedaagse neem ik je mee naar de mogelijkheden.

Als je een missie hebt binnen je bedrijf, is het niet alleen handig maar vooral noodzakelijk om sterk in je schoenen te staan. Na 10 jaar als zelfstandige en al heel wat watertjes te hebben doorzwommen, kan ik je zeggen dat dit alles behalve gemakkelijk is. Maar waar een wil is, is een weg en ik ben dankbaar voor de persoonlijke groei die mijn bedrijf voor mij mogelijk heeft gemaakt. Deze ervaring deel ik graag met jou in deze levensveranderende (zo heb ik me laten vertellen) tweedaagse.

Jezelf kunnen, willen, mogen en durven zijn is belangrijk, niet alleen naar je klanten toe maar naar alle partners is het belangrijk om jezelf te kunnen zijn en op te komen voor datgene waar je in gelooft, voor staat en recht op hebt. Je privé-werk balans hangt in grote mate samen met in hoeverre jij kan opkomen voor jezelf en je noden. Dat begint bij jezelf kennen, weten wat je nodig hebt en dan de wereld daar op een respectvolle manier van op de hoogte brengen. Ik neem je tegen speed tempo mee door een verzameling principes die jouw visie op de wereld, de mens & vooral die sterke kracht in jezelf voorgoed zal veranderen. Ben jij hier klaar voor?

Succesvol je boek in eigen beheer uitbrengen

Datum: Donderdag 7 november 2019
Uur: 10-17u
Lesgeld: € 300 excl. btw na aftrek kmop (€ 500 excl. btw voor aftrek kmop)

In 2017 bracht ik mijn eerste boek uit in eigen beheer en dit boek ging meer dan 10.000 keer over de toonbank op minder dan 6 weken. Het jaar daarop verzamelde ik zoveel anecdotes, wijze lessen en vooral concrete do’s en don’t over het zelf uitbrengen van een boek dat ik zo goed als opnieuw een boek over kan schrijven. Ik deel mijn ervaring graag met jullie. We hebben het over copyrighters, ISBN nummers, fulfillment, persberichten, marketing, drukwerk, schrijftalent en nog veel meer! Superinteressant voor iedereen die eraan denkt om een boek te schrijven.

Word verdeler van onze boeken

Onze I love Happy Cats boeken zijn ideaal om aan te bieden aan klanten die hun kat beter willen begrijpen. De ‘I love Happy Cats Handleiding – Handleiding voor een gelukkige kat’ kwam uit op 19 november 2017 en intussen werden er meer dan 17.000 exemplaren verkocht. Het boek stond 13 weken in de top 10 non-fictie van Standaard Boekhandel en nog langer in de top 100 van best verkochte boeken op Boek.be.

Momenteel hebben we 4 boeken: de handleiding voor een gelukkige kat, het werkboek voor een gelukkige kat, de Franse handleiding en de Engelse handleiding.

 • I love Happy Cats – Handleiding voor een gelukkige kat
  ISBN 9789082772203 – Adviesprijs € 24,95
 • I love Happy Cats – Werkboek voor een gelukkige kat
  9789082772234 – Adviesprijs € 19,95
 • I love Happy Cats – Mode d’emploi pour un chat heureux
  9789082772210 – Adviesprijs € 19,95
 • I love Happy Cats – Guide for a happy cat
  9789082772227 – Adviesprijs € 19,95

 

Veelgestelde vragen

 

Hoe kan je boeken aan handelaarskorting bestellen?

Maak simpelweg een account aan op deze website en mail me dan even op anneleen@felinova.be zodat ik het kan omzetten in een verdelersaccount. Zo kan je boeken per stuk of per doos bestellen direct op de website en geniet van je onze handelaarskorting. Als je voor 20u bestelt, heb je de boeken de volgende dag in huis.

Welke korting ontvang je als handelaar?

Deze wordt zichtbaar eens je bent ingelogd als verdeler en bedraagt -42% voor de losse exemplaren en -50% als je per doos aankoopt.

Wil je graag een display ontvangen?

Onze displays presenteren 10 handboeken op een mooie manier. Een display meet 28 op 28 cm met topkaart. Een display twv € 25 aanvragen kan vanaf 10 handboeken. Vraag dit aan door een mailtje te sturen met je adres naar anneleen@felinova.be.

Kan ik deze boeken ook nog ergens anders bestellen?

Ja, je kan de boeken ook bestellen via de boekenbank en via Centraal Boekhuis.

Ik wil graag een signeersessie organiseren rond het boek.

Tof idee! Neem even contact op met mij via +32 486 17 80 98 of anneleen@felinova.be

{

“No one lives long enough to learn everything they need to learn starting from scratch.

To be successful, we absolutely, positively have to find people who have already paid the price to learn the things that we need to learn to achieve our goals.”

- Brian Tracy

Contactpersoon

Anneleen Bru

Bel ons

+32 486 17 80 98

Email ons

anneleen@felinova.be