Skip to content

Hey kattenprofessional,

IS KATTEN GELUKKIGER MAKEN OOK JOUW MISSIE?

Kattenliefhebbers worden zich meer en meer bewust van het gedrag van hun kat. Ze stellen meer vragen aan professionals die instaan voor het welzijn van hun kat, zoals vachttrimmers, dierenartsen en hun assistenten, kattenhoteleigenaars en dierenwinkelmedewerkers.

Sinds 2013 begeleiden en trainen we kattenprofessionals met tal van zaken om hun kattenbusiness te boosten, en dat aanbod vind je op deze pagina.

Heb je nog vragen of wens je meer info over wat Anneleen en Felinova voor jou kan betekenen, boek dan een gratis kennismakingsgesprek in via onze agenda

We kijken ernaar uit om je te helpen jouw kattenbusiness te boosten!

Liefs, Anneleen ♡

Verdien commissie op Happy Cats producten

Dit is een superleuk systeem, waar zowel professionals als particulieren aan kunnen deelnemen.

Voordeel is voornamelijk dat je zelf geen risico neemt, je moet namelijk geen stock inkopen, enkel mensen op de hoogte brengen dat wij hen kunnen helpen.

Je kan een commissie in geld of couponwaarde verdienen door een unieke link, verbonden aan jouw account, te delen met jouw netwerk en zo nieuwe klanten naar Happy Cats te brengen.

Als een nieuwe klant een (geselecteerd) Happy Cats artikel koopt via die link, dan ontvang jij een % van dat bedrag in je account.

Commissie met uitbetaling

Je raadt Happy Cats boeken en opleidingen aan aan je klanten, gebruik dan vanaf nu jouw unieke url's of kortingscoupon. Dan wordt de verkoop op jouw naam geregistreerd en ontvang je commissie.

Als bedrijf met btw-nummer kan je uitbetalingen in geld ontvangen via Paypal of op factuur (vanaf € 250).

Commissie via kortingscodes

Indien je niet over een btw-nummer beschikt, kan je commissies omzetten in couponcodes op onze webshop.

Zo kan je bijvoorbeeld boeken aankopen, merchandise of inschrijven voor een online opleiding.

Wil je toch graag een uitbetaling, dan kan je dat ingeven bij 'sporadische inkomsten' op je belastingsaangifte.

Registreer je als Happy Cats Partner Dashboard Login

Onze Happy Cats kattenproducten verdelen in jouw shop

D&D Home + I Love Happy Cats = Cat Magic

Dit uniek gamma aan kattenproducten werd ontworpen door D&D Home in samenwerking met kattengedragstherapeut Anneleen Bru van I Love Happy Cats. De producten zijn aangepast aan de noden van de kat, en zijn eveneens een streling voor het oog met mooie kleuren, strakke designs en minimalistische vormen.

D&D Home is een onderdeel van Laroy Group. Laroy Group is een geweldig bedrijf uit Wondelgem tegen Gent. Zij specialiseren in huisdierenproducten en zijn wereldbekend!

Wil je graag verdeler worden?

Dat kan door je aan te melden als professional bij Laroy Group, een geweldig bedrijf uit Wondelgem tegen Gent en zij specialiseren in huisdierenproducten en zijn wereldbekend!

> Website D&D Home
> Website Laroy Group
> Registreren als verdeler bij Laroy Group

Je kan producten van D&D Home + I Love Happy Cats inkopen via de website van Laroy Group. Franco bedragen zijn € 290 excl. voor België en € 350 excl. voor Nederland. Neem gerust contact op voor meer info over handelaarsprijzen en voorwaarden via info@laroygroup.com.

Sales presentatie

Wil je graag de uitleg van Anneleen krijgen over elk product? Ga dan naar onze Presale presentatie via deze link op Facebook.

Drawer Title

Jam jam, koekjes! Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.

Similar Products