Felinova Academie 2019

Drie vernieuwde, unieke & éénmalige programma’s

Om het gedrag & welzijn van katten te doorgronden

Door diepgaande & wetenschappelijk onderbouwde kennis & ervaring

Felinova Academie 2019

Dit jaar leer je in één van deze vernieuwde, unieke en éénmalige lesprogramma’s alle wetenschappelijk onderbouwde theorie, expertise en nieuwe inzichten over het gedrag van de kat.

Waarom organiseren we onze 3 nieuwe lesprogramma’s?

Omdat er grote nood is aan geschoolde professionals en de laatste wetenschappelijke inzichten.

De kat is het meest populaire huisdier van Vlaanderen en toch bestaan er zoveel misverstanden.

Tegelijk hebben eigenaars nu meer dan ooit vele vragen over het gedrag en welzijn van hun katten en willen ze het beste voor hen.

We aanvoelen dat een kort maar diepgaand en intensief programma het meeste vruchten afwerpt voor druk bezette professionals.

Kattenmatrix

Programma voor liefhebbers

Als je als kattenliefhebber je wil verdiepen in het gedrag van je huistijger, is dit een unieke kans.

Anneleen Bru, auteur van het boek ‘I love Happy Cats’ duikt samen met jou in de wereld van de kat tijdens een geweldige tweedaagse waarna je naar huis gaat met een gestructureerd plan van aanpak, jouw ‘kattenmatrix’, om jouw kattenhuishouden te optimaliseren.

Kattenmatrix PRO

Programma voor professionals

De Kattenmatrix PRO is een uniek diepgaand 5-daags programma over kattengedrag voor professionals die met katten werken die een uitzonderlijke service willen verlenen aan hun klanten.

In dit intensieve lesprogramma bekijken we een nieuw gestructureerd model om gedrag en gedragsproblemen bij de kat te doorgronden.

Vets & Cats

Programma voor dierenartsen & assistenten

Woe 1 mei, din 2 mei, woe 3 mei & zon 5 mei 2019

Dit programma is ontwikkeld voor dierenartsen & dierenartsassistenten die actief katten behandelen en grondige inzichten zoeken inzake de medische oorzaken van gedragsproblemen, gedrag & het oplossen van ongewenst gedrag bij hun patiënten, het katvriendelijk inrichten van hun praktijk en psychofarmacologie.