Ga straks aan de slag met onze unieke online trainingen!

Onze online academie komt eraan!

 

De wereld evolueert en wij doen mee! Onze missie bij Felinova is om mensen meer inzicht te geven over het gedrag van hun kat. We doen dit al jaren door middel van lezingen, opleidingen, workshops, artikels, video’s enzoverder. Maar we willen graag dat meer mensen sneller en gemakkelijker toegang krijgen tot informatie om hun kat beter te begrijpen, de relatie met hun katten te versterken en hun katten op die manier te laten openbloeien.

Daarom focussen we ons vanaf midden 2019 op online producten. Je zal volgende producten terugvinden in onze online academie, de ‘Happy Cats Academie’:

  • E-books
  • Audioboeken
  • Online trainingen

Hoe werkt dit? Wij werken met een leerplatform dat ‘TEACHABLE’ heet. Je gaat naar www.happycats.be, dat is ons kanaal op Teachable. Je kan daar inloggen en krijg je onmiddellijk een overzicht van alle producten die beschikbaar zijn. Je kan onmiddellijk een online product zoals een online training of audioboek aankopen en dan heb je eveneens onmiddellijk levenslange toegang tot dit product.

Hoe kan je je producten beluisteren of bekijken? Dat kan via je computer of laptop door in te loggen op www.happycats.be of je kan ook via de app van Teachable inloggen (enkel voor Apple) en je producten beluisteren/bekijken vanop je smartphone of tablet. Ga hiervoor naar de Apple Store en zoek naar ‘TEACHABLE’. Je kan dan inloggen met je login die je aanmaakte via www.happycats.be.

Let op! Wij zijn volop online producten aan het ontwikkelen, dus nog even geduld, ze komen er stuk per stuk aan. Hou onze Facebook pagina in het oog voor updates over nieuwe producten.

Ontdek ons online leerplatform 🙂