Handige Happy Cats links

Felinova APP

Alles wat je moet weten over katten in je achterzak!


Met de nieuwe mobiele Felinova App heb je alle info over het gedrag van je kat, recht in je broekzak. 


De app is gratis en je krijgt er toegang tot tal van gratis lessen en artikels alsook volg je hier alle Happy Cats opleidingen die je kan aankopen in de Happy Cats Shop.


Je kan hem downloaden op je smartphone, tablet of opendoen via het internet via de link felinova.passion.io.


HAPPY CATS COMMUNITY


Dit is een leuke en behulpzame Facebook community (+5000) waarbij de leden (ook wel catfluencers genoemd)  je graag verderhelpen als je nog vragen hebt over het gedrag van je kat. 

HAPPY CATS VOOR KATTENPROFESSIONALS

Via ons nieuw platform voor kattenprofessionals, heb je gemakkelijk toegang tot alle manieren dat wij jou kunnen ondersteunen. Met kennis, verkoop van boeken en een affilitief programma voor onze online programma's kan je met Happy Cats je eigen missie voor gelukkige katten boosten, alsook je zaak en je omzet.

VERENIGING VOOR DIERGEDRAGSPROFESSIONALS

Laat je begeleiden voor een permanent en positief resultaat


Niet alle gedragsproblemen zijn op te lossen zonder de professionele begeleiding van een kattenprofessional. Werd een medisch probleem uitgesloten en heb je de basis in orde gemaakt voor je kat, maar het probleem blijft zich voordoen? Maak dan een afspraak met een collega gedragsprofessional.


De Vereniging van Diergedragsprofessionals verenigt gedragstherapeuten, gedragsdierenartsen en gedragscoaches waar je terecht kan voor gedragsadvies en gedragsconsultaties. 


Neem een kijkje op de site voor meer info en voor collega's in de buurt die je kunnen helpen met het gedragsprobleem van jouw kat.

INTERNATIONAL ASSOCIATION ANIMAL BEHAVIOR CONSULTANTS

Felinova is als enige in België full certified member van de International Association for Animal Behaviour Consultants (USA).