Infosessie voor kattenprofessionals 20 juni 2019

Felinova ondersteunt kattenprofessionals in hun kennis over kattengedrag en ongewenst gedrag bij katten, om hun zaak te boosten en hun focus en toekomstvisie te verscherpen.

Kattenmatrix PRO

Volgende edities gaan door op:

Woe 3, don 4, vrij 5 juli & woe 10, don 11 & vrij 12 juli ’19

Woe 2, don 3, vrij 4 juli & woe 9, don 10 & vrij 11 okt ’19

Telkens van 10u tot 18u

Op donderdag 20 juni organiseren we een info avond voor kattenprofessionals die geïnteresseerd zijn om met kattengedrag hun omzet te vergroten en hun business te willen boosten. Naast het bespreken van onze nieuwe 6-daagse opleiding Kattenmatrix PRO, bekijken we ook de nieuwe coaching formule voor professionals door Anneleen Bru.

De kattenmatrix PRO is een 6-daagse beroepstraining die de kattenprofessional naar een hoger niveau tilt, zowel in zijn of haar kennis over het gedrag van de kat en ongewenst gedrag alsook sales, marketing, mindset en coachen.

De eerste editie van de Kattenmatrix PRO leerde ons dat deze super intensieve training een duidelijk antwoord is voor professionals om gestructureerd en eenvoudig met hun klanten aan de slag te gaan zodat zij hun kat beter kunnen begrijpen en ongewenst gedrag kunnen verhelpen. Dit kan zowel binnen bestaande diensten als in het aanbieden van een nieuwe coaching volgens het kattenmatrix model.

De Kattenmatrix zelf is een 50-stappenplan, gebaseerd op Anneleen Bru haar laatste 200 therapieplannen die zij schreef voor klanten met katten met gedragsproblemen. Het is een generiek therapieplan dat geen analyse vergt maar een zeer hoog slaagpercentage heeft inzake het (opnieuw) in balans brengen van de kat haar gedrag.

Kattenprofessionals zoals dierenartsen, assistenten, hoteluitbaters, oppassers en trimmers kunnen aan de slag met hun klanten met dit beproefd plan en op die manier hun missie om katten gelukkiger te maken uit te voeren.

Op deze info avond brengen we aan het licht wat deze opleiding voor jou kan betekenen, hoe we te werk gaan en checken we af of dit voor jou de juist match is inzake jouw doelen en noden als zelfstandig kattenprofessional.

Deelname is gratis maar aanmelden is verplicht via

Wat vonden andere kattenprofessionals van de opleiding?
Meld je hier aan voor onze info avond
Donderdag 20 juni 2019 om 19u30
Noase, Loodsdreef 27, 9140 Temse
 

Op deze avond bieden we ook een exclusieve korting

Over Anneleen Bru

“De Kattenmatrix is mijn meesterwerk. Het tilt de missie van gelukkige katten naar een heel nieuw niveau, omdat nu ook andere professionals de tools krijgen om katten gelukkig te maken én hun zaak ermee te boosten.” – Anneleen Bru

Wil je je graag nu al aanmelden voor een volgend editie van onze Kattenmatrix PRO opleiding?