FAQ

De meest gestelde vragen voor jou op een rijtje

Happy Cats Opleidingen

Kan ik de opleidingen downloaden op mijn smartphone?

Dat kan. Als je je opleidingen bezoekt via de mobiele app, kan je de video's in je app downloaden zodat je ze kan bekijken zonder wifi of internet. Let op, dit neemt wel data én geheugen in beslag, dus download de videos enkel als je genoeg ruimte hebt op je smartphone en wanneer je bent aangesloten op het wifinetwerk.

Hoe krijg ik toegang tot de opleidingen?

Alle opleidingen zijn beschikbaar via de mobiele app van Felinova. .

Wanneer je betaalt voor een opleiding via de Felinova site of de Happy Cats Webshop heb je automatisch toegang via de Felinova App.

Had je al een account, dan word het nieuwe programma toegevoegd aan je lijst.

Had je nog geen account, dan wordt eerst jouw account automatisch aangemaakt en krijg je een mailtje van 'Passion.io' met jouw login-gegevens. Check dus zeker je spamfolder voor de instructies van Passion.

Felinova App

Waar kan ik de mobiele Felinova app downloaden?

Ga naar de Apple Store of naar de Google Play Store en zoek naar 'Felinova' en dan kan je hem gemakkelijk vinden en downloaden.

Je kan tegelijk ook inloggen via je computer via je internet browser via de link felinova.passion.io, met dezelfde accountgegevens als in je mobiele app.

Kan ik de app opendoen op mijn computer?

Ja, dat kan! Je kan de app opendoen via je internet browser via de link felinova.passion.io. Je gebruikt dezelfde accountgegevens als die van de mobiele app, dezelfde programma’s zijn zichtbaar, alles is identiek. Het enige verschil met de mobiele app is dat je via het internet de lesvideo’s niet kan downloaden op offline te bekijken.

Mijn video's blijven laden maar ik krijg niets te zien.

Dat kan soms gebeuren. Delete de app van je smartphone en installeer hem opnieuw.

Ik weet mijn paswoord van de Felinova App niet meer.

Onderaan op de login-pagina zie je staan 'Forget password'. Als je hierop klikt, krijg je een mailtje om een nieuw paswoord in te stellen.

Ik heb een programma aangekocht via de site of webshop van Felinova maar ik heb nog geen toegang in de Felinova App

Soms kan er eens technisch iets mislopen, mail ons hiervoor snel op hallo@felinova.be en dan maken we het zo snel mogelijk voor jou in orde. Vermeld hierbij zeker het emailadres van je bestelling en je ordernummer.

Is de Felinova app gratis of betalend?

De Felinova app is gratis! Naast heel wat gratis info en programma’s, volg je via de app ook de online opleidingen van Felinova. Je bestelt deze via de webshop en dan krijg je automatisch toegang tot het programma in de app.

Hoe krijg ik toegang tot de opleidingen in de app?

Je krijgt toegang tot de opleidingen na aankoop op de Felinova Site of de Happy Cats Webshop.

Ik koos voor 'Forgot Password' maar ik krijg geen mail

De meest voorkomende reden hiervoor is omdat je nog geen account hebt aangemaakt. Maak dus eerst een account aan, zodat je bekend bent in het systeem. Indien dit wel het geval is, check dan even je spamfolder van je emailadres.