I love Happy Cats Revolutie

Op 20 november 2019 komt onze nieuwe boek ‘I love Happy Cats Revolutie’ uit, waar alle geheimen over gedragsproblemen en ongewenst gedrag bij katten volledig uit de doeken wordt gedaan.

Dit boek onthult alle geheimen om het gedrag van de kat te begrijpen én te veranderen via training, management en gedragswijziging, en is bestemd voor de gevorderde katteneigenaar en -professional. Je kan het boek nu al bestellen met verzending als eerste midden november 2019.

Professionals

Wij coachen en leiden kattenprofessionals op om hun praktijk of zaak katvriendelijk(er) te maken en hun omzet te boosten met gelukkige katten.

 

Liefhebbers

Al meer dan 10 jaar helpen we katteneigenaars om hun kat beter te begrijpen op basis van praktische, gemakkelijk toepasbare en goedkope oplossingen zodat elke eigenaar zijn kat gelukkiger kan maken.

 

Ontdek ons aanbod

In onze webshop vind je boeken, digitale producten, kattenspullen en opleidingen om je kat beter te begrijpen, ze gelukkiger te maken en vooral ook zelf een sterkere relatie met je kat op te bouwen.

 

Felinova is stichtend & geaccrediteerd lid en voorzitter van de Vereniging voor Diergedragstherapeuten

www.diergedrags
therapeuten.org

Felinova is erkend door de Vlaamse Overheid als opleidingscentrum voor het verstrekken van gesubsidieerde beroepsopleidingen.

www.kmo-portefeuille.be

Felinova is als enige in België full certified member van de International Association for Animal Behaviour Consultants (USA).

iaabc.org

Wij streven elke dag naar beter!