Persoonlijke diensten door Anneleen Bru

Deze service is voor kattenliefhebbers en kattenprofessionals die graag persoonlijk advies krijgen of een event met Anneleen willen organiseren.

Over Anneleen Bru

“Het is mijn missie om katten gelukkiger te maken door wetenschappelijk onderbouwde info zo gemakkelijk mogelijk beschikbaar te maken voor katteneigenaars, op een leuke en praktische manier.

Anneleen Bru

Anneleen Bru is gedragstherapeut voor katten (Afgestudeerd Universiteit van Southampton, UK) en specialiseert zich in het gelukkig maken van katten. 

Anneleen startte in 2008 met haar bedrijf Felinova om eigenaars te helpen met het ongewenst gedrag van hun kat. Ze was voorzitter voor de Vereniging van Diergedragstherapeuten van 2017 tot 2021 en is certified member van de IAABC (International Association for Animal Behaviour Consultants, USA). 

Naast opleidingen voor particulieren en professionals, organiseerde ze jarenlang Poes Café, een kattencongres met internationele sprekers over kattenwelzijn en organiseerde ze het Felinova Cat Coach-diploma, een multi-disciplinaire opleiding voor kattenprofessionals.

Na 10 jaar op de baan wilde Anneleen op grotere schaal op een toegankelijke manier eigenaars helpen. Waarom? Omdat het meeste ongewenste gedrag bij katten geen echt gedragsprobleem is, maar eerder een nood die de kat heeft vanuit haar achtergrond, socialisatie of voorkeuren. Sinds 2017 richt ze zich voornamelijk op het schrijven van boeken over kattengedrag en het ontwikkelen van online opleidingen om op een laagdrempelige en praktische manier eigenaars te helpen hun kat gelukkiger te maken.

Voor particulieren

Boeken en online trainingen zijn niet voor iedereen weggelegd. Heb je nood aan individuele begeleiding? Hieronder vind je de mogelijkheden voor kattenliefhebbers om persoonlijk advies en coaching in te winnen bij Anneleen.

Boek je gewenste formule en we contacteren jou binnen de 3 werkdagen telefonisch om de afspraak vast te leggen. Heb je hier nog vragen omtrent? Mail me gerust via het contact formulier met titel ‘Info consultatie’. 

Digitale sessie

Via telefoon of Zoom
Duur: +/- 1u à 1,5u

Een digitale sessie is ideaal om ongewenste gedragingen of minder complexe gedragsproblemen te bespreken en een plan van aanpak af te spreken. Deze formule is ideaal voor katteneigenaars die zich reeds ingelezen hebben in de Happy Cats boeken of de Happy Cats Bootcamp opleiding gevolgd hebben, en hier nog vragen over hebben. Deze sessie kan zowel telefonische als via Zoom op de computer doorgaan. Zoom is gemakkelijker om bepaalde zaken in huis te laten zien.

Je krijgt je persoonlijke bijpassende info op maat van je sessie via de Felinova App beschikbaar zodat je het altijd gemakkelijk kan raadplegen.

250,00 incl. BTW

Huisbezoek

Bij u thuis
Duur: +/- 1,5 à 2u
+ km-vergoeding (€ 0,70 x # km heen en terug naar Kruibeke)

Sommige gedragsproblemen zijn zo complex dat ze niet op afstand of via een digitale sessie op te lossen zijn. Ervaar je een gedragsprobleem waarbij je kat duidelijk een welzijnsprobleem ervaart of is de situatie zo extreem dat je bijvoorbeeld meerdere gedragsproblemen tegelijk ervaart (bijv. sproeien + onzindelijkheid + agressie), dan is een huisbezoek onvermijdelijk.

Tijdens een huisbezoek gaan we diepgaand in op alle oorzaken, invloeden en oplossingen voor het probleem en bespreken een realistisch plan van aanpak waar je mee aan de slag gaat. Resultaten kunnen hierbij niet gegarandeerd worden want die hangen vooral af van jouw inspanningen alsook de veerkracht en karakter van je katten, maar sowieso mag je hier verbetering en een beter welzijn verwachten!

Deze formule houdt een huisbezoek in van ongeveer 2 uur en 2 opvolgtelefoons (+/- 30 minuten) in een periode van 3 maanden na het huisbezoek.

Je krijgt je persoonlijke bijpassende info op maat van je sessie via de Felinova App beschikbaar zodat je het altijd gemakkelijk kan raadplegen. 

Km-vergoeding bedraagt € 0,70 per km incl. btw. Je kan gemakkelijk zelf je km-vergoeding uitrekenen door je woonplaats tot aan centrum Kruibeke en terug uit te rekenen in kilometers (niet in vogelvlucht, gebruik Waze of Google Maps) en dat vermenigvuldigen met 0,70.

Is deze formule voor jou niet geschikt of woon je verder van 90 km van centrum Kruibeke, dan kijk je best voor een collega-gedragstherapeut in de buurt via www.diergedragsprofessionals.be

450,00 incl. BTW

Voor professionals

Sinds 2013 helpt Anneleen andere kattenprofessionals om hun kennis over kattengedrag te verruimen, hun zaak, zelfvertrouwen en financiële gezondheid te boosten.

Werk jij met katten (alleen of in team) en wil je graag je klanten beter helpen en tegelijk je zaak én jezelf laten groeien, dan is de authentieke, kordate, pragmatische en unieke aanpak van Anneleen exact wat je nodig hebt.

Laat je individueel coachen om jezelf als ondernemer, alsook je bedrijf en je team een dikke boost te geven! Dit zorgt voor meer werkvreugde, meer omzet, meer zekerheid, minder zorgen, gelukkigere klanten én gelukkigere katten. 

Individueel Coachingtraject Kattenprofessionals

Voor kattenprofessionals die met katten werken
Traject 6 maanden op maat

Dit traject is voor katten/dierenprofessionals (zoals dierenartsen, assistenten, trimmers, eigenaars van een dierenwinkel of kattenhotel, of kattenoppassen). Je kan dit zien als een soort business kat-alysator!

Op vraag van vele deelnemers van de Bootcamp Pro (onze opleidingen voor kattenprofessionals) kan je nu ook individuele coaching volgen bij Anneleen. Dit is een traject dat vorm krijgt op basis van jouw noden en behoeften. 

Dat kan over het volgende gaan: 

  • Je bedrijf opstarten, vormgeven en succesvol laten groeien
  • Structureren en uitbreiden van je aanbod en het opstellen van een gezonde prijssetting
  • Je (potentieel) cliënteel te laten groeien
  • Professionals zelfzekerheid boosten
  • Je coaching- en communicatietechnieken optimaliseren om je klanten zo goed mogelijk te helpen
  • Leren omgaan met uitdagingen, weerstand van klanten, concurrentie, enz.
  • en nog veel meer

Dit traject duurt 6 maanden en bevat ongeveer 3 live coachingmomenten. Bedoeling is dat je tijdens deze periode aan de slag gaat om je doelen te bereiken. Anneleen begeleidt je hier intensief in. Je hoeft de Bootcamp PRO op voorhand niet gevolgd te hebben, maar het is wel aan te raden. Ben je professional in een andere sector? Dan ben je ook meer dan welkom.

Let’s boost your business!

Heb je hier vragen omtrent? Let’s talk! Mail Anneleen dan even via het contactformulier en kies voor ‘professionele begeleiding’ als titel.

750,001.250,00 incl. BTW

Wissen

Live lezing door Anneleen Bru

1u lezing + 30 minuten Q&A
Inclusief 30 Happy Cats Revolutieboeken

Wil je graag een lezing organiseren met Anneleen? Dit is een superboeiende avond die je deelnemers niet ongeroerd zal laten. Anneleen vertelt over kattengedrag, gedragsproblemen en training op haar eigen authentieke manier volgens de Happy Cats principes die ze zelf ontwikkelt heeft. Dit kan in combinatie met de verkoop en signeren van boeken.

Heb je een leuk event en wil je graag dat Anneleen komt spreken? Contacteer ons dan voor een aanbod op maat voor jouw event.

CONTACTFORMULIER