We helpen je graag verder

Kijk hier bij de meest gestelde vragen en wie jou daarbij kan helpen.

Veelgestelde vragen aan Felinova

Liefhebbers

Ik heb een vraag over het gedrag van mijn kat

Helaas zijn wij niet in de mogelijkheid om iedereen individueel te antwoorden op zijn of haar vraag. Als je vragen hebt over je kat, meld je dan aan op onze Happy Cats Community op Facebook, hier kunnen we je op weg helpen met je vraag. Met inmiddels meer dan 3000 leden, is dit de warmste kattencommunity van Vlaanderen! Vul wel zeker de drie toegangsvragen in, anders kan je geen lid worden.

Ga naar de Happy Cats Community

Ik wil graag algemeen gedragsadvies over het gedrag van mijn kat.

Als je vragen hebt over je kat, moedigen we je aan om een afspraak te maken met een Cat Coach. Deze dames zijn multidisciplinair opgeleid over katten en werken ook dagelijks met katten. Tijdens een coaching aan huis kan je al je vragen aan hen stellen en krijg je advies hoe je het praktisch aanpakt naar de toekomst toe.

Ontmoet alle cat coaches

Mijn kat vertoont ongewenst gedrag

Dan raden we je aan om in eerste instantie naar je dierenarts te gaan voor een volledige medische examinatie (inclusief bloed en urine onderzoek) omdat vele ongewenste gedragingen mogelijk te wijten zijn aan pijn of andere medische problemen. Blijkt dat dit in orde is, of therapie is nodig voor de revalidatie, dan is het aangeraden om een gedragstherapeut te contacteren. We verwijzen je met veel plezier door naar onze collega’s:

 

Neem ook een kijkje op de website van de Vereniging voor Diergedragsprofessionals, hier vind je bekwame en ervaren gedragstherapeuten, gedragsdierenartsen en gedragscoaches die je kunnen verderhelpen!
Anneleen is tijdelijk niet actief als gedragstherapeut voor particulieren en richt zich nu voornamelijk op het coachen en opleiden van andere professionals in de kattensector. Bedankt voor jullie begrip hiervoor.

Ik wil een I love Happy Cats boek aankopen.

Je kan onze boeken gemakkelijk bestellen via onze webshop. Daarnaast vind je ze ook in alle winkels van Standaard Boekhandels.

Waar kan ik Purrs speeltjes bestellen?

Je kan je de geweldige Purrs speeltjes bij volgende cat coaches en collega’s aanschaffen:

Ellen Meysmans – www.purrnature.be
Lore Meulemans – www.gelukkigekat.be
Sylvie Aelvoet – www.meowdeluxe.be
Veerle Peeters – www.vemosa.be (ook online)
Daniëlla De Coster – www.pawsintouch.be (ook online)
Julie Houtmeyers – www.catcoachjulie.be
Karen Verdegem – www.catcoachkaren.be
Eva Van Ginneken – www.instacat.be
Dominique De Schutter – www.kattendierenarts.be
Katrien Drijvers – www.ubasti.be
Benjamin Jacobs – www.dekatviseur.be/shop (ook online)

Professionals

Happy Cats Verdeler worden

Ben je aan kattenprofessional en wil je graag Happy Cats verdeler worden? Maak dan een account aan op deze website en bezoek onze verdelerspagina. Hier leg ik alles uit hoe Happy Cats jouw zaak en service kan boosten. Kijk hier.