Contacteer ons

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Veelgestelde vragen aan Felinova

Liefhebbers

Ik heb een vraag over het gedrag van mijn kat

Helaas zijn wij niet in de mogelijkheid om iedereen individueel te antwoorden op zijn of haar vraag. Als je vragen hebt over je kat, moedigen we je aan om een afspraak te maken met een Cat Coach. Deze dames zijn multidisciplinair opgeleid over katten en werken ook dagelijks met katten. Tijdens een coaching aan huis kan je al je vragen aan hen stellen en krijg je advies hoe je het praktisch aanpakt naar de toekomst toe.

Ontdek alle cat coaches

Ik wil graag algemeen gedragsadvies over het gedrag van mijn kat.

Als je vragen hebt over je kat, moedigen we je aan om een afspraak te maken met een Cat Coach. Deze dames zijn multidisciplinair opgeleid over katten en werken ook dagelijks met katten. Tijdens een coaching aan huis kan je al je vragen aan hen stellen en krijg je advies hoe je het praktisch aanpakt naar de toekomst toe.

Ontdek alle cat coaches

Mijn kat vertoont ongewenst gedrag

Dan raden we je aan om in eerste instantie naar je dierenarts te gaan voor een volledige medische examinatie (inclusief bloed en urine onderzoek) omdat vele ongewenste gedragingen mogelijk te wijten zijn aan pijn of andere medische problemen. Blijkt dat dit in orde is, of therapie is nodig voor de revalidatie, dan is het aangeraden om een gedragstherapeut te contacteren. We verwijzen je met veel plezier door naar onze collega’s:

 

Anneleen is tijdelijk niet actief als gedragstherapeut voor particulieren en richt zich nu voornamelijk op het coachen en opleiden van andere professionals in de kattensector. Bedankt voor jullie begrip hiervoor.

Ik wil een I love Happy Cats boek aankopen.

Je kan onze boeken gemakkelijk en zonder verzendkosten bestellen via onze webshop. Daarnaast vind je ze ook in alle winkels van Standaard Boekhandels, Fnac, Aveve of bij je dierenarts.

Waar kan ik Purrs speeltjes bestellen?

Je kan je de geweldige Purrs speeltjes bij volgende cat coaches en collega’s aanschaffen:

Ellen Meysmans – www.purrnature.be
Lore Meulemans – www.gelukkigekat.be
Sylvie Aelvoet – www.meowdeluxe.be
Veerle Peeters – www.vemosa.be (ook online)
DaniĆ«lla De Coster – www.pawsintouch.be (ook online)
Julie Houtmeyers – www.catcoachjulie.be
Karen Verdegem – www.catcoachkaren.be
Eva Van Ginneken – www.instacat.be
Dominique De Schutter – www.kattendierenarts.be
Katrien Drijvers – www.ubasti.be
Benjamin Jacobs – www.dekatviseur.be/shop (ook online)

Professionals

Boeken bestellen als professional

Je kan de I love Happy Cats boeken in alle talen en het werkboek gemakkelijk bestellen via Centraal Boekhuis of via onze webshop. Meld je aan en mail dan even op info@felinova.be dat je verdeler wil worden en dan passen wij je gebruikersprofiel aan zodat je je handelaarskorting ziet verschijnen. Verzending is gratis vanaf 100 euro excl. btw. Wil je graag een display? Die kunnen we eenmalig opsturen vanaf een bestelling van 10 boeken.

Purrs verdeler worden

Wil je Purrs verdeler worden? Wij fungeren niet meer als tussenpersoon. Je kan dus rechtstreeks contact opnemen met Tanya Chambers van Purrs Toys via purrs@purrsinourhearts.co.uk. Let op, Purrs is het merk van de medeoprichter van Flying Frenzy die haar eigen weg ging, volgens ons de kwalitatieve vervanger van Flying Frenzy. Flying Frenzy bestaat niet meer sinds midden 2017.

Facebook Live Sessies

  • Wekelijks doen we live sessies op Facebook waarbij Anneleen antwoorden geeft op veelgestelde vragen van liefhebbers over het gedrag van hun kat. Heb jij een vraag die je wil beantwoord zien? Mail die dan even naar vraag@felinova.be en hopelijk wordt deze snel beantwoord! Je kan onze vorige live sessies bekijken door ‘LIVE’ te sturen naar onze Facebook pagina via Messenger.