Bij Felinova blijven we elke dag op zoek gaan naar nieuwe leuke manieren om kattenliefhebbers samen te brengen. Dit doen we reeds met het Felinova Poes Café, de Felinova Cat Chats en onze opleidingen. Nu brengen we een hele nieuwe dimensie in ons netwerk door iedereen online te connecteren!

Op de Happy Cats community brengen we kattenliefhebbers en professionals samen om elkaar te leren kennen, op de hoogte te blijven van de laatste inzichten en ervaringen te delen. We willen graag dat jullie elkaar ook allemaal leren kennen zodat we een sterk netwerk worden met samen één grote missie: gelukkigere katten.

Met 6 euro incl. btw per maand lever je een kleine bijdrage om het platform te ondersteunen en geef je ons de mogelijkheid om videomateriaal te produceren dat we met het netwerk kunnen delen. Daarnaast kan je foto’s delen, meedoen aan onderzoek, vragen stellen, videomateriaal raadplegen en vanaf januari ook webinars (online opleidingen) volgen bij Anneleen.

Hoe gaat dat nu in zijn werk? Je kan gewoon gratis lid worden van de community. Je kan een kijkje nemen en alsnog beslissen of je ook VIP lid wil worden. Je kan je bijdrage ook elke maand stopzetten als je dit wil. Geen risico dus 🙂

Word jij ook lid van onze kattencommunity?

Ja, ik wil graag lid worden!