Felinova Cat Coach ®

Boost je business met een uniek diploma als kattenexpert

Felinova Cat Coach® - Word kattenexpert

Werk je reeds dagelijks met katten in je zaak? Droom je ervan om je carrière als kattentrimmer, dierenartsassistent of kattenhotel een boost te geven? Wil je een eigen zaak starten in hoofd- of bijberoep? Dan is deze opleiding ideaal voor jou. Deze opleiding is geschikt voor al wie zich wil specialiseren in katten en hierbij een optimale service naar klanten wil bieden.

Een groeiende markt, want katten worden alsmaar populairder als huisdieren!

De Felinova Cat Coach® is een uniek diploma voor professionals die dagelijks met katten werken of een zaak hierin willen starten. Binnen dit diploma bouw je een uitgebreide veelzijdige kennis over de kat op over tal van facetten over de kat. Met dit diploma creeër je meer toekomstplannen voor je zaak en kunnen je klanten vertrouwen op een grondige multi-disciplinaire kennis en ervaring, en op deze manier onderscheid je bovendien jouw service van andere spelers in de markt.

Wil je graag meer informatie over het diploma en de praktische uitwerking? Vraag je je af hoe het zit met je vrijstellingen? Meld je hiernaast dan aan voor onze volgende info avond, we houden je op de hoogte wanneer en waar deze doorgaat.

Schrijf je nu in voor onze volgende info avond op woensdag 6 juni 2018 om 20u in ons Cursushuis Noase, Loodsdreef 27, 9140 Temse (parking op nr 23).

[contact-form-7 id=”11925″ title=”Cat Coach Info Avond”]

Kom naar onze volgende info avond op woensdag 6 juni 2018

Visie & Missie van de Felinova Cat Coach®

Werken in de dierensector is een uitdaging, er zijn vele verschillende stromingen, vele verschillende spelers en leveranciers en voor klanten is het vaak moeilijk om te kiezen: wie verleent nu een service die kwaliteitsvol is én waarbij de professional bovendien geschoold is inzake elk aspect van de kat: gedrag, gezondheid, vachtverzorging, socialisatie, voeding enz.

Felinova levert sinds 2011 kwaliteitsvolle dagopleidingen voor professionals en particulieren over kattengedrag, gedragsproblemen en tal van andere onderwerpen over de kat, haar gezondheid en welzijn.

Met de Felinova Cat Coach ® worden deze dagopleidingen ondergebracht onder een uniek diploma dat cursisten opleidt tot een grondige expertise in alle mogelijke aspecten van de kat.

In combinatie met een programma van op maat opgemaakte coachings, huiswerk, praktijk, eindwerk & examen, is de Felinova Cat Coach® een totaalomvattend lesprogramma dat je klaarstoomt om een succesvolle carrière met katten te optimaliseren.

Doelgroepen

De Felinova Cat Coach ® is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in katten maar richt zich voornamelijk op professionals die met katten werken of willen werken:

  • Dierenartspraktijken (artsen & assistenten)
  • Kattenhotels
  • Trimsalons
  • Fokkers
  • Asielen (ook voor opvanggezinnen)
  • Medewerkers van dierenwinkels

Of schrijf je ineens in voor het Felinova Cat Coach programma 2018