Happy Cats Minigids

 

De Happy Cats Minigids is een A6 pocketformaat met een introductie tot de Happy Cats concepten en de meest gestelde vragen over kattengedrag. 

Over dit boekje

 

De Happy Cats Minigids is een A6 pocketformaat met een introductie tot de Happy Cats concepten en de meest gestelde vragen over kattengedrag.

Je vindt er ook een overzicht van de Happy Cats boeken en producten die kunnen helpen om katten gelukkiger te maken. Ideaal om mee te geven met je klanten, nieuwe eigenaars of andere katteneigenaars die je al lang probeert te overtuigen van de Happy Cats principes!

  • Soft cover
  • A6 formaat
  • 64 pagina’s
  • Happy cats basics
  • Gouden titel
  • Soft touch gevoel
  • ISBN 9789082772265

Wanneer je voor het eerst in aanraking komt met het houden van een katje, of twee dan is dit boekje een echte aanrader om mee te beginnen. Je maakt hiermee kennis met het ‘I love happy cats’ concept en je zal vlug meer willen weten.

PATRICIA HENDRICKX

Ken je felinova nog niet? Weet je nog niet hoe Anneleen Bru werkt? Dan is dit kleine pocket formaat boekje ideaal om met haar kennis te maken. Het is ook een super boekje om uit te delen aan vrienden en familie.

VEERLE ROSIERS

Eén tip! Koop geen cadeautjes meer als je bij een vriendin of familie op kittenbezoek gaat, maar geef hun dit boekje!

DAPHNE HOUBEN

Een zalig boekje die je overal mee naartoe kan nemen. Past perfect in een kleine handtas en er staan al veel practische tips in om uw katje gelukkig te maken. Leuk om cadeau te doen aan een kattenliefhebber die op een aangename manier kan kennis maken met de i love happy cats beweging.

TANIA MATTHEUS

Introductie tot Happy Cats

Bestel de Happy Cats Minigids

Hoe kunnen we samen jouw katten nog gelukkiger maken? 

5,00 incl. BTW

(7 klantbeoordelingen)

Over de auteur

“Het is mijn missie om katten gelukkiger te maken door wetenschappelijk onderbouwde info zo gemakkelijk mogelijk beschikbaar te maken voor katteneigenaars, op een leuke en praktische manier.

Anneleen Bru

Anneleen Bru is gedragstherapeut voor katten (Afgestudeerd Universiteit van Southampton, UK) en specialiseert zich in het gelukkig maken van katten. 

Anneleen startte in 2008 met haar bedrijf Felinova om eigenaars te helpen met het ongewenst gedrag van hun kat. Ze was voorzitter voor de Vereniging van Diergedragstherapeuten van 2017 tot 2021 en is certified member van de IAABC (International Association for Animal Behaviour Consultants, USA). 

Naast opleidingen voor particulieren en professionals, organiseerde ze jarenlang Poes Café, een kattencongres met internationele sprekers over kattenwelzijn en organiseerde ze het Felinova Cat Coach-diploma, een multi-disciplinaire opleiding voor kattenprofessionals.

Na 10 jaar op de baan wilde Anneleen op grotere schaal op een toegankelijke manier eigenaars helpen. Waarom? Omdat het meeste ongewenste gedrag bij katten geen echt gedragsprobleem is, maar eerder een nood die de kat heeft vanuit haar achtergrond, socialisatie of voorkeuren. Sinds 2017 richt ze zich voornamelijk op het schrijven van boeken over kattengedrag en het ontwikkelen van online opleidingen om op een laagdrempelige en praktische manier eigenaars te helpen hun kat gelukkiger te maken.