Happy Cats Legacy

 

In dit fotoboek vind je unieke portretten van gelukkige katten. Je ontdekt meer over de transformaties die deze katten doormaakten tot een gelukkige kat.

Door het toepassen van simpele en goedkape happy cats tips, voelen deze katten zich beter in hun vel, veiliger, meer in controle, zelfzekerder en tonen ze meer affectie tegenover hun eigenaar.

Laat je onderdompelen in deze prachtige verhalen en laat je ontroeren door de prachtige reis die elk van deze katten heeft afgelegd.

Over dit boek

 

Dit is het vierde Happy Cats boek van Anneleen Bru. In de Happy Cats Handleiding voor een gelukkige kat, het Happy Cats Werkboek en de Happy Cats Revolutie nam ze jullie mee op de wonderbaarlijke reis van de kat, haar gedrag en wat katten écht nodig hebben om gelukkig te zijn.

En in dit prachtige fotoboek wil ze jullie in woord en beeld laten zien wat het resultaat van Happy Cats kan zijn.

Waarom het zo geweldig is om onze katten te laten openbloeien en écht zichzelf te laten zijn.

 

 

  • Hardcover full colour fotoboek
  • Gouden titelfolie
  • 50 Kattenportretten en -verhalen
  • 240 pagina’s
  • 25cm x 29 cm
  • Foto’s door Anneleen Bru

Neem een kijkje

Dit prachtig boek brengt je dichter bij echte verhalen over poezenouders die het beste willen voor hun poezenkindje(s) en een ‘happy cat(s) in huis hebben dankzij de vele tips en tricks uit de ‘happy cats’ boeken van Anneleen Bru al dan niet met de struggles die hier mee gepaard gaan.

NATALIA RENTERO GONZALES

Dit boek is een echte aanrader. In dit boek lees je de verhalen van hoe de katjes gelukkiger zijn geworden door de tips uit de i love happy cats boeken. Bij ieder verhaal staan er ook prachtige foto’s van die katjes. Ik kan er uren in kijken in dit boek. Dit is een exemplaar die niet mag ontbreken in je bibliotheek.

TANIA MATTHEUS

Een prachtig boek vol prachtige foto’s en verhalen. Zo’n beetje de kers op de taart van alle happy cats boeken. Vol met prachtige verhalen over nog prachtigere katten wiens leven veranderd is doordat hun “baasjes” de moeite namen om de happy cats boeken te lezen. En wat zijn we allemaal trots om onze kleine tijger te zien schitteren in dit boek!

DAPHNE HOUBEN

Dit is een prachtig boek vol inspirerende verhalen van katten wiens leven zoveel mooier werd dankzij liefdevolle baasjes. Het hele boek straalt zoveel warmte uit… De leuke verhalen en de prachtige foto’s geven je instant zin (en ideëen) om je eigen katten nog meer te verwennen. Ik heb er al zo vaak in gebladerd en geraak het nooit beu. Een echte aanrader voor elke lattenliefhebber die houdt van prachtige kattenfotos en -verhalen!

CATHERINE DECONINCK

Een prachtig boek met geweldige verhalen van hoe de werkwijze van felinova jou kan jaar leven kan veranderen! Van kleine aanpassingen tot levensveranderende aanpassingen! De prachtige foto’s maken dit boek ook nog eens geweldig om naar te kijken! Een aanrader voor iedereen die van katten houdt!

VEERLE ROSIERS

Super mooi fotoboek met hartverwarmende verhalen en schitterende foto’s gemaakt door Anneleen herself. Ik ben zelf de gelukkige eigenaar van drie gelukkige katjes met elk hun eigen verhaal in dit boek. Heel fijn te lezen hoe elk katje in dit boek zijn of haar eigen verhaal vertelt.

PATRICIA HENDRICKX

Een prachtig boek met mooie en ontroerende verhalen voor iedereen die van katten houdt. Elke kat is op zijn unieke wijze en in zijn natuurlijke habitat. De foto’s in het boek vertellen elk hun verhaal. Bij ligt hij gewoon op de salontafel. Een echte aanrader!

GINA PEERSMAN

Laat je ontroeren door Happy Cats

Bestel de Happy Cats Legacy!

Een prachtig en uniek groot fotoboek, ideaal om je woonkamer op te fleuren. Deze verhalen raken je hart en je ziel als je van katten houdt.

49,99 incl. BTW

(14 klantbeoordelingen)

Over de auteur

“Het is mijn missie om katten gelukkiger te maken door wetenschappelijk onderbouwde info zo gemakkelijk mogelijk beschikbaar te maken voor katteneigenaars, op een leuke en praktische manier.

Anneleen Bru

Anneleen Bru is gedragstherapeut voor katten (Afgestudeerd Universiteit van Southampton, UK) en specialiseert zich in het gelukkig maken van katten. 

Anneleen startte in 2008 met haar bedrijf Felinova om eigenaars te helpen met het ongewenst gedrag van hun kat. Ze was voorzitter voor de Vereniging van Diergedragstherapeuten van 2017 tot 2021 en is certified member van de IAABC (International Association for Animal Behaviour Consultants, USA). 

Naast opleidingen voor particulieren en professionals, organiseerde ze jarenlang Poes Café, een kattencongres met internationele sprekers over kattenwelzijn en organiseerde ze het Felinova Cat Coach-diploma, een multi-disciplinaire opleiding voor kattenprofessionals.

Na 10 jaar op de baan wilde Anneleen op grotere schaal op een toegankelijke manier eigenaars helpen. Waarom? Omdat het meeste ongewenste gedrag bij katten geen echt gedragsprobleem is, maar eerder een nood die de kat heeft vanuit haar achtergrond, socialisatie of voorkeuren. Sinds 2017 richt ze zich voornamelijk op het schrijven van boeken over kattengedrag en het ontwikkelen van online opleidingen om op een laagdrempelige en praktische manier eigenaars te helpen hun kat gelukkiger te maken.

Laat je ontroeren door Happy Cats

Bestel de Happy Cats Legacy!

Een prachtig en uniek groot fotoboek, ideaal om je woonkamer op te fleuren. Deze verhalen raken je hart en je ziel als je van katten houdt.

49,99 incl. BTW

(14 klantbeoordelingen)