I love Happy Cats
Handleiding voor een gelukkige kat

 

Anneleen Bru van Felinova neemt je mee op een heerlijke pragmatische, maar nuchtere reis doorheen de intieme wereld van de huiskat in onze woonkamer, met al zijn natuurlijke instincten en mysterieuze gedragingen.

Dit boek biedt inzichten in gedragingen en eveneens vaak voorkomende misverstanden, en staat vol tips en tricks om van je geliefde huisdier een gelukkige kat te maken.

Over dit boek

 

Al duizenden jaren zijn mensen in de ban van het mysterieuze, eigenwijze en geweldige karakter van de kat. Jij ook?

Wel, dit boek verandert alles wat je ooit dacht te weten over je kat. Als katteneigenaar zal je het verslinden en nooit meer hetzelfde naar je kat kijken.

Anneleen Bru (°1985) studeerde af als Master in Animal Behaviour (Universiteit van Southampton, UK), specialiseerde zich jarenlang in huiskatten en bundelde nu eindelijk al haar ‘gouden’ tips voor een gelukkige kat in een heerlijk nuchter en praktisch boek.

Ze neemt je mee op een heerlijke pragmatische, maar nuchtere reis doorheen de intieme wereld van de huiskat in onze woonkamer, met al zijn natuurlijke instincten en mysterieuze gedragingen.

 

 

Het boek is een fijn helder samenspel van grondige en wetenschappelijk onderbouwde uitleg over kattengedrag, foto’s, illustraties en quotes. De relatie met je kat zal nooit meer hetzelfde zijn. Geniet ervan!

 

  • Nieuwe, herziene & uitgebreide editie
  • Geschreven door Anneleen Bru
  • Hardcover met goudfolie
  • 256 pagina’s
  • 17cm x 24 cm
  • ISBN 9789402706345
  • Gepubliceerd op 13 oktober 2020
  • Uitgegeven door Harper Collins Uitgeverij

Neem een kijkje

Exemplaren verkocht

Talen

weken in de top 10 Non Fictie van Standaard Boekhandel

13 weken Top 10 van Standaard Boekhandel

Van 23 december 2017 tot 9 maart 2018 staat het boek 13 weken in de Top 10 van Standaard Boekhandel. Een ongezien verhaal voor een boek in eigen beheer door een jonge Vlaamse auteur. Tussen 1 december en midden januari gaan er meer dan 5.500 boeken over de toonbank van Standaard Boekhandel. Waarom? Het geeft aandacht aan onverlichte kennis over de kat en is simpel en helder geschreven voor het grotere publiek.

 

Happy Cats goes international

 

Het boek ‘I love Happy Cats – Handleiding voor een gelukkige kat’ werd voor de eerste keer in het Nederlands uitgebracht door Anneleen Bru & Felinova op 19 november 2017 en ontketende een revolutie van gelukkige katten in Vlaanderen. Intussen gingen meer dan +17.000 exemplaren over de toonbank en leren elke dag eigenaars hun kat beter begrijpen.

Einde september 2019 wordt het boek gepubliceerd door Schiffer Publishing in alle Engelstalige landen ter wereld (VS, UK, CAN, AUS, N-Z, Z-Af). Intussen werd het boek ook gepubliceerd in Duitsland, Italië, Portugal, Hongarije, Nederland en komt het in 2022 uit in Taiwan & China.

We gaan wereldwijd met onze revolutie tot ELKE eigenaar onze boodschap heeft gehoord.

 

Dit boek zou iedere kattenliefhebber in zijn boekenkast moeten staan hebben. Alles is op een duidelijke en overzichtelijke manier uitgelegd van hoe je je katjes gelukkiger kan maken.

Tania Matteus

Prachtig vormgegeven, verhelderende illustraties, uitnodigend, interessant, maar bovenal: er staat alles in dat elke katteneigenaar zou moeten weten. Kopen dus dat boek en snel een beetje!

Marcellina Stolting

Echt een handleiding, duidelijk en helder geschreven met prachtige illustraties! Een absolute aanraden voor iedere Happy Cat Lady!

Irene Ivertse

Dit is een boek boordevol waardevolle informatie voor elke katteneigenaar of katten-fan. Het is heel dankbaar om te lezen dankzij de mooie lay-out. Dit boek gaat absoluut niet snel vervelen, een aanrader dus!

Annelies Van Nuffel

Prachtig boek, de vormgeving is top. Heldere teksktgrote, mooi alles in paragraafjes gezet, heel duidelijk. De inhoud is heel waardevol. Het leest als een grein, kortom. Een boek dat elke kateigenaar zou moeten hebben. Ik raad het iedereen aan. Top Anneleen!

Patricia Hendrickx

Dit boek staat vol met concrete tips die je meteen en goedkoop kunt uitvoeren. Mijn katten zijn er happier van geworden en dus ik ook. 😁

Ann-Sofie De Poorter

Leren over het gedrag van je kat?

Bestel de Happy Cats Handleiding!

Een praktisch, hands-on en uitgebreid boeken over preventie, management en modificatie van ongewenst gedrag en gedragsproblemen bij de huiskat.

20,00 incl. BTW

(18 klantbeoordelingen)

Over de auteur

“Het is mijn missie om katten gelukkiger te maken door wetenschappelijk onderbouwde info zo gemakkelijk mogelijk beschikbaar te maken voor katteneigenaars, op een leuke en praktische manier.

Anneleen Bru

Anneleen Bru is gedragstherapeut voor katten (Afgestudeerd Universiteit van Southampton, UK) en specialiseert zich in het gelukkig maken van katten. 

Anneleen startte in 2008 met haar bedrijf Felinova om eigenaars te helpen met het ongewenst gedrag van hun kat. Ze was voorzitter voor de Vereniging van Diergedragstherapeuten van 2017 tot 2021 en is certified member van de IAABC (International Association for Animal Behaviour Consultants, USA). 

Naast opleidingen voor particulieren en professionals, organiseerde ze jarenlang Poes Café, een kattencongres met internationele sprekers over kattenwelzijn en organiseerde ze het Felinova Cat Coach-diploma, een multi-disciplinaire opleiding voor kattenprofessionals.

Na 10 jaar op de baan wilde Anneleen op grotere schaal op een toegankelijke manier eigenaars helpen. Waarom? Omdat het meeste ongewenste gedrag bij katten geen echt gedragsprobleem is, maar eerder een nood die de kat heeft vanuit haar achtergrond, socialisatie of voorkeuren. Sinds 2017 richt ze zich voornamelijk op het schrijven van boeken over kattengedrag en het ontwikkelen van online opleidingen om op een laagdrempelige en praktische manier eigenaars te helpen hun kat gelukkiger te maken.

Leren over het gedrag van je kat?

Bestel de Happy Cats Handleiding!

Een praktisch, hands-on en uitgebreid boeken over preventie, management en modificatie van ongewenst gedrag en gedragsproblemen bij de huiskat.

20,00 incl. BTW

(18 klantbeoordelingen)