I love Happy Cats

Een revolutie van gelukkige katten, wereldwijd.

Onze missie van gelukkige katten

Het boek ‘I love Happy Cats – Handleiding voor een gelukkige kat’ werd voor de eerste keer in het Nederlands uitgebracht door Anneleen Bru & Felinova op 19 november 2017 en ontketende een revolutie van gelukkige katten in Vlaanderen. Intussen gingen meer dan +17.000 exemplaren over de toonbank en leren elke dag eigenaars hun kat beter begrijpen.

Einde september 2019 wordt het boek gepubliceerd door Schiffer Publishing in alle Engelstalige landen ter wereld (VS, UK, CAN, AUS, N-Z, Z-Af).

We gaan wereldwijd met onze revolutie tot ELKE eigenaar onze boodschap heeft gehoord.

Exemplaren verkocht

Talen

weken in de top 10 Non Fictie van Standaard Boekhandel

Prachtig vormgegeven, verhelderende illustraties, uitnodigend, interessant, maar bovenal: er staat alles in dat elke katteneigenaar zou moeten weten.

Marcellina Stolting
Kattengedragstherapeut (NL)

Echt een handleiding, duidelijk en helder geschreven met prachtige illustraties! Een absolute aanraden voor iedere Happy Cat Lady!

Irene Evertse (BE)

Een superboek! Een must-have voor elke katteneigenaar! Duidelijke info over wat onze katjes graag hebben om gelukkig te zijn. Heel prettig om te lezen, mooie fotos, veel tips & tricks en duidelijke kattentaal! Fantastisch!

Sylvie (BE)

Ik beschouw het boek nu al als mijn kattenbijbel!

Katy Craeghs (BE)

Prachtig boek, de vormgeving is top. Heldere teksktgrote, mooi alles in paragraafjes gezet, heel duidelijk. De inhoud is heel waardevol. Het leest als een grein, kortom. Een boek dat elke kateigenaar zou moeten hebben. Ik raad het iedereen aan. Top Anneleen!

Patricia Hendrickx (BE)

Must-have voor alke katteneigenaars! Dit boek is een ware inspiratiebron om tegemoet te komen aan de noden en pleziertjes van je poezelige viervoeter.

Danielle Boeckx
Felinova Cat Coach
Katooh Poezenoppas

Het leest vlot, is geïllustreerd met toffe nuttige tekeningen, zit boordevol waardevolle praktische tips gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken over kattengedrag alsook de jarenlange ervaring van Anneleen als gedragstherapeut.

Joline De Jaegher
Kattengedragstherapeut
Chat-o-Gand, Gent

Ik vind het boek zeker een aanrader voor mensen die hun kat beter willen leren begrijpen. Het is helder geschreven, leest makkelijk weg en wordt aangevuld met leuke afbeeldingen.

Kim van Brouwershaven

Dit is een boek die elke kattenliefhebber moet gelezen hebben. Hoe kleine tips ervoor kunnen zorgen dat je band met je poezels nog veel sterker wordt. Door de tips heeft één van mijn 3 katjes zich terug ontplooid en lijkt me nu veel gelukkiger! En ik ook! 😉

Annuska Rogina
Mama van Millau, Kato en Hermelien

Fantastisch en heel toegankelijk boek vol handige weetjes voor kattenbeginners én professionals. Vooral het “nepslapen” en de subtiele signalen van stress bij de kat leren herkennen zijn in veel gezinnen de bouwstenen naar een hechtere band met hun huisdier.

Eva Van Ginneken
Felinova Cat Coach
www.instacat.be

Het boek is een echte eye opener!! Ik ben opgegroeid met katten en ik dacht alles al wel te weten over katten. Nou niet dus! Het boek wordt nu met veel interesse gelezen door mijn vriendinnen en familie en is meerdere malen het gespreksonderwerp geweest op verjaardagen. Het zorgt voor leuke gesprekken en vooral de reacties: “o dat heb ik nooit geweten!”.

Anne-Fleur Nijhuis (NL)

Over het boek

Anneleen Bru (°1985) studeerde af als Master in Animal Behaviour (Universiteit van Southampton, UK), specialiseerde zich jarenlang in huiskatten en bundelde nu eindelijk al haar ‘gouden’ tips voor een gelukkige kat in een heerlijk nuchter en praktisch boek. Het boek is een fijn helder samenspel van grondige en wetenschappelijk onderbouwde uitleg over kattengedrag, foto’s, illustraties en quotes. Het boek is een hard cover met soft touch, heeft 224 pagina’s, een paars leeslint en gouden titeldruk (rug, voor & achterzijde).

13 weken Top 10 van Standaard Boekhandel

Van 23 december 2017 tot 9 maart 2018 staat het boek 13 weken in de Top 10 van Standaard Boekhandel. Een ongezien verhaal voor een boek in eigen beheer door een jonge Vlaamse auteur. Tussen 1 december en midden januari gaan er meer dan 5.500 boeken over de toonbank van Standaard Boekhandel. Waarom? Het geeft aandacht aan onverlichte kennis over de kat en is simpel en helder geschreven voor het grotere publiek.