Felinova Academie 2019

 

Het welzijn van de kat verbeteren door grondige & wetenschappelijk onderbouwde kennis!

Ontdek onze nieuwe lesformules in de Felinova Academie 2019

In 2019 kan je genieten en participeren in het meest grondige gedragsprogramma dat Anneleen Bru, gedragstherapeut voor katten (MSc in Companion Animal Behaviour Counselling, Uni. Southampton) ooit geschreven heeft! En dit voor de laatste maal, dus wees er snel bij want plaatsen zijn beperkt en het is de laatste ronde van opleiding die Anneleen Bru zal organiseren in de Felinova Academie. Met 3 nieuwe programma’s wordt ingespeeld op de vraag en nood in de markt voor grondige en wetenschappelijk onderbouwde opleidingen over kattengedrag.

Anneleen ontwikkelde de ‘Kattenmatrix’, een vereenvoudigd, wetenschappelijk onderbouwd model dat alle aspecten van het gedrag van ‘de gelukkige kat’ bundelt en visueel een gestructureerd en duidelijk plan aanbiedt om aan de slag gaan. We bieden een 2-daagse voor liefhebbers aan en daarnaast een zeer diepgaand programma van 5 dagen voor professionals.

Naast de basisopleidingen van de kattenmatrix, bieden we ook een expertformule voor dierenartsen en dierenartspraktijken aan, de Vets & Cats, een diepgaande 4-daagse in samenwerking met topgedragsdeskundige & dierenarts Jamie Rushton van de London Vet Clinic.

Onze professionale opleidingen ‘Kattenmatrix PRO’ en ‘Vets&Cats’ zijn betaalbaar met KMO-portefeuille waarbij 40% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse Overheid. Iedereen met een BTW nummer en een activiteit die relevant is met de opleiding, kan hiervan genieten.

Op deze pagina vind je alle info over de inhoud van de programma’s, praktische info, info over KMOP en kan je inschrijven via de inschrijfknop.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen,

Liefs, Anneleen

Kattenmatrix

Zaterdag 23 maart & Zondag 24 maart 2019 – voor liefhebbers

Als je als kattenliefhebber je wil verdiepen in het gedrag van je huistijger, is dit een unieke kans.

Anneleen Bru, auteur van het boek ‘I love Happy Cats’ duikt samen met jou in de wereld van de huiskat tijdens een geweldige tweedaagse waarna je naar huis gaat met een visueel, duidelijk en gestructureerd plan van aanpak, jouw ‘kattenmatrix’, om jouw kattenhuishouden te optimaliseren.

LEES MEER

Kattenmatrix PRO

Woensdag 3 april tem Zondag 7 april 2019 – voor professionals

De Kattenmatrix PRO is een uniek diepgaand 5-daags programma over kattengedrag voor professionals die met katten werken zoals dierenartsen, assistenten, kattenhotels, kattenoppassen, trimmers en fokkers.

Anneleen biedt een gestructureerd model om gedrag en gedragsproblemen te bekijken en de gehele onderliggende wetenschappelijk ondersteunde theorie wordt aangeleerd dmv info, cases, praktijkoefeningen, beeldmateriaal en wordt ondersteund met extra lesmateriaal waar je zelf mee kan gaan werken.

LEES MEER

Vets&Cats

Woensdag 1 mei, dinsdag 2 mei, woensdag 3 mei & zondag 5 mei 2019 – voor dierenartsen & assistenten

Dit programma is ontwikkeld voor dierenartsen & dierenartsassistenten die actief katten behandelen en grondige inzichten zoeken inzake de medische oorzaken van gedragsproblemen, gedrag & het oplossen van ongewenst gedrag bij hun patiënten, het katvriendelijk inrichten van hun praktijk en psychofarmacologie.

BINNENKORT MEER INFO