Felinova Academie 2019

 

Het welzijn van de kat verbeteren door grondige & wetenschappelijk onderbouwde kennis!

Ontdek onze nieuwe lesformules in de Felinova Academie 2019

We geven er weer een lap op in 2019! Met 5 nieuwe programma’s spelen we in op de vraag en nood in de markt voor grondige en wetenschappelijk onderbouwde opleidingen over kattengedrag.

Anneleen ontwikkelde de ‘Kattenmatrix’, een vereenvoudigd model dat alle aspecten van het gedrag van ‘de gelukkige kat’ bundelt en visueel een gestructureerd en duidelijk plan aanbiedt om aan de slag gaan. We bieden een tweedaagse aan voor liefhebbers en een zeer diepgaand programma van 5 dagen voor professionals.

Naast de basisopleidingen van de kattenmatrix, bieden we drie expertformules aan, de Vets & Cats voor dierenartsenpraktijken, Kitten Power voor professionals die met kittens werken zoals fokkers, opvanggezinnen en asielmedewerkers & Happy Shelter Cats voor asielmedewerkers en dierenartsen die met asielen werken.

Op deze pagina vind je alle info over de inhoud van de programma’s, praktische info, info over KMOP en kan je inschrijven via de inschrijfknop.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen,

Anneleen & het Felinova team

Kattenmatrix

Zaterdag 23 maart & Zondag 24 maart 2019 – voor liefhebbers

Als je als kattenliefhebber je wil verdiepen in het gedrag van je huistijger, is dit een unieke kans.

Anneleen Bru, auteur van het boek ‘I love Happy Cats’ duikt samen met jou in de wereld van de huiskat tijdens een geweldige tweedaagse waarna je naar huis gaat met een visueel, duidelijk en gestructureerd plan van aanpak, jouw ‘kattenmatrix’, om jouw kattenhuishouden te optimaliseren.

LEES MEER

Kattenmatrix PRO

Woensdag 3 april tem Zondag 7 april 2019 – voor professionals

De Kattenmatrix PRO is een uniek diepgaand 5-daags programma over kattengedrag voor professionals die met katten werken zoals dierenartsen, assistenten, kattenhotels, kattenoppassen, trimmers en fokkers.

Anneleen biedt een gestructureerd model om gedrag en gedragsproblemen te bekijken en de gehele onderliggende wetenschappelijk ondersteunde theorie wordt aangeleerd dmv info, cases, praktijkoefeningen, beeldmateriaal en wordt ondersteund met extra lesmateriaal waar je zelf mee kan gaan werken.

LEES MEER

Vets&Cats

Woensdag 1 mei, dinsdag 2 mei, woensdag 3 mei & zondag 5 mei 2019 – voor dierenartsen & assistenten

Dit programma is ontwikkeld voor dierenartsen & dierenartsassistenten die actief katten behandelen en grondige inzichten zoeken inzake de medische oorzaken van gedragsproblemen, gedrag & het oplossen van ongewenst gedrag bij hun patiënten, het katvriendelijk inrichten van hun praktijk en psychofarmacologie.

LEES MEER

Kitten Power

Vrijdag 19 april tem Maandag 22 april 2019 – voor dierenartsen, fokkers & asielmedewerkers

Dit programma is uitgewerkt voor alle professionals die met kittens in contact komen en verantwoordelijk zijn voor een goeie start in het leven. We bekijken zowel de medische kant, de praktische & wettelijke kant, training, opvoeding, ontwikkeling alsook genetica. Deze intensieve 4-daagse richt zich zowel op asielmedewerkers, opvanggezinnen als op (startende) fokkers.

LEES MEER

Happy Shelter Cats

Vrijdag 31 mei tem zondag 2 juni 2019 – voor dierenartsen & asielmedewerkers

Katten in asielen en hun verzorgers hebben hun dagelijkse portie uitdagingen. Deze opleiding verdiept zich in de wereld van de asielkat, zowel de praktische kant, als shelter medicine, training, hersocialisatie, papfleskittens, het adoptieproces optimaliseren, enz. Deze opleiding richt zich op dierenartsen die met asielen samenwerken en alle vrijwilligers en medewerkers alsook opvanggezinnen van asiel- en opvangorganisaties.

LEES MEER

Ik wil graag deelnemen!